Quick Step Laminaat Impressive Geschraapte Eik Grijsbruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-GEG   |   Ambachtelijk handgeschraapt   |   landhuisdelen

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Geschraapte Eik Grijsbruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • V-voeg
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen
  • Geproduceerd in België

Quick Step Laminaat Impressive Geschraapte Eik Grijsbruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Geschraapte Eik Grijsbruin laminaat

De IM1850 Quick-Step Impressive waterdichte laminaat serie in het Geschraapte Eik Grijsbruin Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Deze laminaatplank is voorzien van een bijzonder geschraapte printlaag. De intense voelbare houtnerf is ambachtelijk handgeschraapt wat zorgt voor een luxe parket uitstraling. De nostalgische groef die langs de randen van deze plank loopt versterkt de uitstraling van deze luxe landhuis vloer. Deze door Quick Step in België geproduceerde laminaat vloeren worden bij Vloerenzaak Gadero Gratis Thuisbezorgd!

25 jaar fabrieksgarantie

Quick-Step heeft met deze vloerplanken een voordelig maar duurzaam en waterdicht laminaat ontwikkeld. Er wordt dan ook 25 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze ambachtelijke vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick Step ontwikkelde slijtlaag. Deze Scratch Guard toplaag zorgt voor 10 keer krasbestendiger laminaat.

Bestendig tegen water

De laminaatvloer is tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met de zogenaamde HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de keuken en douche te plaatsen. Deze behandeling en Scratch Guard toplaag samen maken deze geschraapte eiken landhuisdelen geschikt voor elke ruimte!

Leggen is een eitje

Het Quick-Step Impressive IM 1850 Geschraapte Eik Grijsbruin laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u drie verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt.

Professioneel laten leggen

Gaat u de laminaat vloerdelen zelf leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.

Gebruikersklasse 32

U kunt deze A-kwaliteit vloerdelen uit klasse 32 ook leggen op een vloerverwarming. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Een kwaliteits laminaat aangeboden tegen de laagste laminaat prijzen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1850 Geschraapte Eik Grijsbruin 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Geschraapte Eik Grijsbruin 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Ambachtelijk handgeschraapt   |   landhuisdelen Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW