Quick Step Laminaat Impressive IM1858 Eik Grijs Met Zaagsneden 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-EGMZ   |   Waterdicht vloeroppervlak   |   dankzij Hydro Seal

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM1858 Eik Grijs Met Zaagsneden 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • 25 jaar garantie
  • Extra lange en brede planken
  • Waterafstotende toplaag

Quick Step Laminaat Impressive IM1858 Eik Grijs Met Zaagsneden 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Eik Grijs laminaat

De Impressive 800 IM1858 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Eik Grijs Met Zaagsneden met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een kwalitatief hoogwaardig en waterbestendig laminaat. Deze laminaatplanken hebben een garantie van maar liefst 25 jaar bij aankoop! Dit laminaat dankt zijn kwaliteit onder andere aan de Scratch Guard krasbestendige laag. Met deze laag is het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat. Bovendien is dit Quick-Step laminaat zeer waterbestendig met de Hydroseal behandeling. Zelfs de authentieke groef van deze plank is waterdicht!

Voelbare houtstructuur

De prachtige V-groef heeft kleine imperfecties gelijk aan de houtstructuur van de plank. De Quick-Step plank is namelijk ook voorzien van een intense houtstructuur die u ook kunt voelen in de toplaag van deze laminaat vloer. Deze houtstructuur is versterkt om de printlaag een bezaagde uitstraling te geven. Bovendien zijn deze Landhuis planken in de Quick-Step fabriek in België extra lang en extra breed geproduceerd om tot een trendy design te komen. 

Leggen op verschillende manieren

De Impressive IM 1858 Eik Grijs Met Zaagsneden serie laminaat is voorzien van het door Quick-Step ontwikkelde Uniclic bevestigingssysteem. Hiermee wordt het leggen van een laminaat vloer zeer eenvoudig. U bevestigt deze namelijk op maar liefst drie verschillende manieren. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Bovendien verzegelt het Uniclic-systeem de vloer. Deze laminaatvloer kan bovendien ook op vloerverwarming worden gelegd. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en kan dus commercieel worden gebruikt! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive 1858 Eik Grijs Met Zaagsneden 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive IM1858 Eik Grijs Met Zaagsneden 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Waterdicht vloeroppervlak   |   dankzij Hydro Seal Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW