Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Beige 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer: FL1006-KEB Grote landhuisdelen   |   25 jaar Garantie

€ 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Beige 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Krasbestendige toplaag
  • HydroSeal coating
  • Gemakkelijk zelfstandig te leggen

Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Beige 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Klassiek Eik Beige laminaat

De Impressive IM1847 waterdichte laminaat serie van Quick-Step in het Klassieke Eik Beige Design hebben een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met dit laminaat haalt u een fraaie nostalgische Eiken vloer in huis. Zo bent u met dit beige eiken laminaat voorzien van een laminaatplank met een intense eiken hout structuur, die bovendien is te voelen in het laminaat. Dit maakt het Quick Step laminaat nauwelijks te onderscheiden van een eiken parket. Daarnaast hebben deze laminaatplaten een prachtige luxe V-groef. U krijgt van ons een garantie van 25 jaar op deze vloerdelen. 

Uiterst duurzaam

Quick Step heeft de duurzaamheid van dit laminaat zo hoog mogelijk geprobeerd te maken. Zo zijn de planken voorzien van de door Quick Step ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze krasbestendige lak zorgt voor een laminaat strook die tot wel 10 keer krasbestendiger is dan het bouwmarkt laminaat. Daarnaast is deze laminaatvloer tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met de HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te plaatsen. Deze twee behandelingen samen maken dit klassieke laminaat uiterst duurzaam.

Uniclic maakt leggen makkelijk

Het Quick-Step Impressive IM 1847 Klassieke Eik Beige laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende bevestigingsopties en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. 

Correcte ondervloer

Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Bij vloerenwinkel Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd!

Hoe gaat u de vloer leggen?

Bent u van plan de vloerplanken zelf te gaan leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1847 Klassieke Eik Beige 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Beige 138 x 19 x 0.8 cm vloer Grote landhuisdelen   |   25 jaar Garantie Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW