Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-KED   |   Scratch Guard anti-kraslaag   |   Waterdicht vloeroppervlak

€ 24,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Gebruikersklasse 32
  • Gratis thuisbezorgd

Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

De Quick-Step Impressive waterdichte laminaat serie in het Klassieke Eik Bruin Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. De donkere eiken planken zijn voorzien van een intense houtstructuur. Deze sfeervolle houtstructuur is ook te voelen in de toplaag van dit laminaat. Daarnaast zijn deze laminaat landhuisdelen van Quick Step voorzien van een authentieke voeg. Deze omlopende V-groef zorgt samen met de fraaie houtstructuur voor een A-kwaliteit laminaat met de uitstraling van een nostalgische parket vloer. Bij laminaatspecialist Gadero Bezorgen wij alle vloeren Gratis bij u tot aan de voordeur!

Quick-Step heeft met deze vloeren een voordelig maar tegelijk duurzaam en waterdicht laminaat ontwikkeld. Er wordt dan ook 25 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze ambachtelijke vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick Step ontwikkelde slijtlaag. Deze Scratch Guard anti-kraslaag zorgt voor 10 keer krasbestendiger laminaat dan de gemiddelde laminaat vloeren. Daarnaast is deze laminaatvloer tot de voeg aan toe waterbestendig gemaakt met de zogenaamde HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de keuken en badkamer te plaatsen. Deze 2 behandelingen samen maken deze klassieke eiken landhuisdelen geschikt voor iedere ruimte binnenshuis!

Gaat u de laminaat vloerdelen zelf te gaan leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten om gebruik te maken van onze legservice. Het Quick-Step Impressive IM 1849 Klassieke Eik Bruin laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. U kunt deze A-kwaliteit vloerdelen uit klasse 32 ook leggen op een vloerverwarming of in een winkelpand. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1849 Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Scratch Guard anti-kraslaag   |   Waterdicht vloeroppervlak Op voorraad
€ 24,25 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u