Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

Productnummer: FL1006-KED Scratch Guard anti-kraslaag   |   Waterdicht vloeroppervlak

€ 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Gebruikersklasse 32
  • Gratis thuisbezorgd

Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0.8 cm Vloer

Klassieke Eik Bruin laminaat

De Quick Step Impressive IM1849 waterdichte laminaat serie in het Klassieke Eik Bruin Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. De donkere eiken planken zijn voorzien van een intense houtstructuur. Deze sfeervolle houtstructuur is ook te voelen in de toplaag van dit laminaat. Daarnaast zijn deze laminaat landhuisdelen van Quick Step voorzien van een authentieke groef. Deze omlopende V-groef zorgt samen met de fraaie houtstructuur voor een A-kwaliteit laminaat met de uitstraling van een nostalgische parket vloer. Bij laminaatspecialist Gadero bezorgen wij alle vloeren gratis bij u tot aan de voordeur!

Krasbestendige planken

Quick-Step heeft met deze vloeren een voordelig maar tegelijk duurzaam en waterdicht laminaat ontwikkeld. Er wordt dan ook 25 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze ambachtelijke vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick-Step ontwikkelde slijtlaag. Deze Scratch Guard anti-kraslaag zorgt voor tien keer krasbestendiger laminaat dan de gemiddelde laminaat vloeren.

Geschikt voor vochtige ruimtes

De laminaatvloer is tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met de zogenaamde HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het Quick Step Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de keuken en badkamer te plaatsen. De anti-kraslaag en HydroSeal coating maken deze klassieke eiken landhuisdelen geschikt voor iedere ruimte binnenshuis!

Leggen is kinderspel

Het QuickStep Impressive IM 1849 Klassieke Eik Bruin laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u drie verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. QuickStep heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt.

Liever professioneel laten leggen?

Gaat u de laminaat vloerdelen zelf leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten om gebruik te maken van onze legservice.

Koop de juiste ondervloer

U kunt deze A-kwaliteit vloerdelen uit klasse 32 ook leggen op een vloerverwarming of in een winkelpand. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1849 Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Eik Bruin 138 x 19 x 0.8 cm Vloer Scratch Guard anti-kraslaag   |   Waterdicht vloeroppervlak Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW