Quick Step Laminaat Impressive IM1848 Klassieke Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-KEN   |   Intense voelbare houtstructuur   |   Eenvoudig leggen met Uniclic

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM1848 Klassieke Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • 25 jaar garantie
  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Geschikt voor vochtige ruimten

Quick Step Laminaat Impressive IM1848 Klassieke Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Klassieke Eik Natuur Laminaat

De Quick Step IM1848 waterdichte Impressive laminaat serie in het Klassieke Eik Natuur Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Dit laminaat is voorzien van een professionele intense houtstructuur. Deze houtstructuur is ook goed te voelen in het laminaat. Dit zorgt voor een laminaat vloer met een echte parket uitstraling. De authentieke groef samen met het grote landhuis formaat maken deze laminaat plank zo succesvol. 

Slijtvaste vloer

Quick-Step heeft met deze A-kwaliteit vloer een goedkoop maar duurzaam laminaat ontwikkeld. U krijgt dan ook een garantie van wel 25 jaar op deze populaire vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick-Step ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze krasbestendige toplaag zorgt voor een uitermate slijtvast laminaat.

HydroSeal coating

De laminaatplanken zijn tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met een HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te plaatsen. De behandeling en krasbestendige toplaag samen maken dit natuurlijke eiken laminaat geschikt voor elke ruimte!

Eenvoudig te leggen

Het Quick Step Impressive IM 1848 Klassieke Eik Natuur laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u drie verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt.

Tips voor het leggen van planken

Gaat u de laminaat vloerdelen zelf leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.

Kwaliteitslaminaat

U kunt deze A-kwaliteit vloerdelen uit klasse 32 ook leggen op een vloerverwarming denkt u hierbij wel aan het leggen van de vloer op een hiervoor geschikte ondervloer. Een kwaliteitslaminaat aangeboden tegen de laagste laminaat prijzen. De Impressive Quick Step laminaat vloeren worden allen in België geproduceerd en bij Vloerenwinkel Gadero Gratis Thuisbezorgd!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1848 Klassieke Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive IM1848 Klassieke Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Intense voelbare houtstructuur   |   Eenvoudig leggen met Uniclic Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW