Quick Step Laminaat Impressive IM1861 Lichtgrijs Beton 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-LB   |   Grote landhuis vloerdelen   |   Geborstelde houtstructuur

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM1861 Lichtgrijs Beton 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterafstotende planken
  • Authentieke voeg

Quick Step Laminaat Impressive IM1861 Lichtgrijs Beton 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Quick Step Lichtgrijs Beton

De Impressive IM1861 serie laminaat van Quick Step in de kleur Lichtgrijs Beton met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een uiterst duurzame laminaat plank met een garantie van maar liefst 25 jaar! Deze garantie kan worden gegeven dankzij de Scratch Guard anti-slijtlaag. Met deze laag is het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat. Bovendien is dit Quick Step laminaat waterbestendig met de Hydroseal behandeling. Zelfs de authentieke groef van deze plank is waterdicht!

Populair Grijs Laminaat

Deze Grey Wash laminaat planken hebben een intense houtstructuur. Deze intense structuur is ook te voelen in de toplaag van de plank. Bovendien is deze houtstructuur ook nog eens geborsteld om grote landhuisdelen extra sfeer te geven. Deze vloer heeft dan ook het QuickStep designers choice, wat betekent dat de designers van Quickstep deze vloer als een van hun favorieten beschouwen. Deze plank, met sfeervolle beton uitstraling, is dan ook een van de populairste laminaat vloeren van het A-merk. Bij Laminaatspecialist Gadero wordt het laminaat Gratis bij u Thuisbezorgd.

Gaat u zelf leggen?

De Quick-Step Impressive IM 1861 Lichtgrijs Beton serie laminaat legt u simpel met het Uniclic bevestiging systeem. U heeft namelijk maar liefst drie verschillende mogelijkheden om deze vloer te bevestigen. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Bovendien verzegelt het Uniclic-systeem de vloer voor een waterdicht vloeroppervlak wat eenvoudig schoon te houden is.

Geschikt voor vloerverwarming

De vloer kan gecombineerd worden met een vloerverwarming. Kies bij de aanschaf van deze laminaatvloer wel voor de juiste ondervloer. Op deze wijze zult u optimale resultaten bereiken. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag zowel in alle particuliere ruimtes als in commerciële ruimtes worden gebruikt!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1861 Lichtgrijs Beton 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive IM1861 Lichtgrijs Beton 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Grote landhuis vloerdelen   |   Geborstelde houtstructuur Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW