Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Patina Eik Grijs 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-PEGR   |   Waterbestendig laminaat   |   Geschikt voor vloerverwarming

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Patina Eik Grijs 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Moderne Grijze look
  • 25 jaar garantie
  • Vergroot ruimte optisch dankzij licht design

Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Patina Eik Grijs 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Patina Eik Grijs laminaat

De Impressive serie laminaat van Quick-Step in de kleur Patina Eik Grijs IM 3560 met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een zeer duurzaam laminaat. U kunt deze vloer ook toepassen in uw badkamer. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat dit laminaat is voorzien van een waterbestendigde coating. Deze coating wordt ook wel Hydroseal genoemd.

Lange levensduur

Naast de waterbestendige coating vindt u op de impressive laminaat serie ook een Scratch Guard toplaag. Deze laag zorgt voor een uiterst krasbestendig laminaat. U ontvangt als teken van de hoge kwaliteit van dit laminaat dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus in zowel particuliere ruimtes als commercieel gebruikt worden! Bij laminaatspecialist Gadero wordt al het laminaat Gratis Thuisbezorgd.

Zelfstandig leggen

De door Quick Step geproduceerde Impressive Patina Eik Grijs IM 3560 laminaat serie legt u zelfstandig gemakkelijk en snel dankzij het Uniclic bevestigingssysteem. U heeft namelijk drie verschillende mogelijkheden om de laminaat planken aan elkaar te bevestigen. Bovendien verzegelt het QuickStep kliksysteem de vloer voor een waterdicht vloeroppervlak dat eenvoudig is te reinigen en onderhouden.

Tips voor het leggen

Deze laminaat vloer kan daarnaast gecombineerd worden met een vloerverwarming. Voor maximale prestaties is het wel van belang dat hierbij gebruik wordt gemaakt van een vloerverwarming bestendige ondervloer. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.

Heeft u nog vragen?

Bent u er nog niet helemaal uit? Heeft u nog een aantal brandende vragen? Heeft u een opmerkingen over onze producten of de site? Neem in alle gevallen gerust contact op met onze vloeradviseurs. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe vloer!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat Impressive IM 3560 Patina Eik Grijs Product Quick Step Laminaat Impressive Patina Eik Grijs 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Waterbestendig laminaat   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW