Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Patina Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer: FL1006-PELI 25 jaar garantie   |   Vergroot ruimte optisch dankzij licht design

€ 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Patina Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterbestendig dankzij Hydroseal coating
  • Voelbare intense houtstructuur

Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Patina Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Patina Eik Licht laminaat

De Impressive serie laminaat van Quick-Step in de kleur Patina Eik Licht IM 3559 met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een zeer duurzaam laminaat. De vloer is zelf geschikt om te gebruiken in uw badkamer. Zelfs de luxe groef van het laminaat is voorzien van de houtstructuur en is waterdicht dankzij de unieke Hydroseal coating!

Anti-kras toplaag

U ontvangt een garantie op dit laminaat van maar liefst 25 jaar. Een van de redenen dat u een dergelijke garantie kan worden aangeboden is de Scratch Guard toplaag. Met deze slijtlaag is het laminaat veel krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat.

Makkelijk te bevestigen

De door Quick Step geproduceerde Impressive Patina Eik Licht IM 3559 laminaat serie legt u simpel met het Uniclic bevestigingssysteem. U heeft namelijk drie verschillende mogelijkheden om de laminaat planken aan elkaar te bevestigen. Bovendien verzegelt het QuickStep kliksysteem de vloer voor een waterdicht vloeroppervlak dat eenvoudig schoon te houden is. Deze plank met sfeervolle beton uitstraling is een van de meest verkochte vloeren van het A-merk Quick Step.

Zelf leggen of laten leggen?

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.

Heeft u vloerverwarming?

Bij Laminaatspecialist Gadero wordt al het laminaat Gratis Thuisbezorgd. Deze laminaat vloer kan daarnaast gecombineerd worden met een vloerverwarming. Voor maximale prestaties is het wel van belang dat hierbij gebruik wordt gemaakt van een vloerverwarming bestendige ondervloer. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus in zowel particuliere ruimtes als commercieel gebruikt worden!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Impressive IM 3559 Patina Eik Licht Product Quick Step Laminaat Impressive Klassieke Patina Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer 25 jaar garantie   |   Vergroot ruimte optisch dankzij licht design Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW