Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-WP   |   Vergroot ruimte optisch   |   Licht design

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Voelbare intense houtstructuur
  • Particulier en commercieel uitstekend toepasbaar
  • 25 jaar garantie

Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Witte Planken laminaat

De Impressive 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Witte Planken IM1859 met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een zeer duurzaam kwaliteits laminaat. Gebruik deze vloer in een kleine ruimte voor een optisch ruimer effect.

Meest verkocht Quick Step laminaat!

Deze White Wash laminaat planken hebben een intense houtstructuur. Deze intense structuur is ook te voelen in de toplaag van de plank. Bovendien is deze houtstructuur ook nog eens geborsteld om grote landhuisdelen extra sfeer te geven. Deze vloer heeft dan ook het Quick Step designers choice, wat betekent dat de designers bij Quick Step deze vloer als een van hun favorieten beschouwen. Deze plank met sfeervolle beton uitstraling is niet alleen favoriet van de designers maar ook een van de meest verkochte vloeren van het A-merk. Bij Laminaatspecialist Gadero wordt al het laminaat Gratis Thuisbezorgd.

Waterdicht en 4V groef

Het QuickStep laminaat is uitermate waterbestendig door de hydroseal behandeling, die de planken hebben ondergaan. Zelfs de luxe groef van het laminaat is voorzien van de houtstructuur en is waterdicht!

Krasbestendige toplaag

Deze laminaat vloer heeft een garantie van maar liefst 25 jaar! Deze 25 jaar garantie heeft het laminaat te danken aan de Scratch Guard toplaag. Met deze slijtlaag is het laminaat veel krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus in zowel particuliere ruimtes als commercieel gebruikt worden!

Leggen is eenvoudig

De door Quick Step geproduceerde Impressive IM 1859 Witte Planken laminaat serie legt u simpel met het Uniclic bevestigingssysteem. U heeft namelijk maar liefst drie verschillende mogelijkheden om deze vloer te bevestigen. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Bovendien verzegelt het Quick Step kliksysteem de vloer voor een waterdicht vloeroppervlak dat eenvoudig schoon te houden is. De vloer kan gecombineerd worden met een vloerverwarming. Voor maximale prestaties is het wel van belang dat hierbij gebruik wordt gemaakt van een vloerverwarming bestendige ondervloer. 


Vragen & antwoorden over dit product

Is het zo dat je bij deze plank de houtnerf structuur heel erg aanwezig is, en goed voelt. Ik heb deze, of de Ultra witte plank, welk eens gezien. Toen vond ik de houtnerf extreem aanwezig in vergelijk met andere soorten laminaat.

In de Impressive Witte Planken vloer van Quick Step is inderdaad een goed voelbare, geborstelde houtstructuur terug te voelen in het laminaat. Deze structuur wordt bewust extra aangebracht op dit laminaat om het effect van een wit gelakte of geverfde houten vloer na te bootsen met alle voordelen van laminaat.

Op de voorste afbeelding van het IM 1859 laminaat zie je duidelijk donkere groeven. Dit vind ik erg mooi en zou ik graag willen. De sfeerfoto heeft dit echter helemaal niet. Klopt deze sfeerfoto bij het laminaat?

De zichtbaar donkere V-groef op de productfoto ontstaat doordat er hier schaduw in de voeg valt. De plank heeft namelijk wel een V-groef, maar deze is net als de plank helemaal wit. Om een duidelijk beeld te kunnen geven van de V-groef bij deze witte planken vloer heb ik even een foto gemaakt van een stalenbord van deze vloer. Ik hoop dat dit meer duidelijkheid geeft. 

Mocht u een witte planken laminaat vloer zoeken met een zwarte voeg dan is deze vloer mogelijk een optie. Het verschil met de Quick Step vloer is dat deze Landhuis plank van Floer bijna 2 x zo breed is.

Quick Step Impressive Witte Planken IM 1859

 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1859 Witte Planken 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Vergroot ruimte optisch   |   Licht design Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW