Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht Bruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer: FL1006-ZELB 25 jaar garantie   |   Voorzien van luxe 4-zijdige V-groef

€ 30,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht Bruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Natuurlijk eiken houten design
  • Geproduceerd in België
  • Geschikt voor vloerverwarming

Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht Bruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Zachte Eik Licht Bruin laminaat

De Quick Step IM3557 Impressive waterdichte laminaat serie in het Zachte Eik Licht Bruin Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met deze natuurlijke zachte eik structuur is deze laminaat vloer met levensechte parket-look nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken houten vloer. De elegante houtstructuur van de printlaag is daarnaast ook nog eens voelbaar in het laminaat, wat het nog eens extra natuurlijk doet aanvoelen. Deze grote Impressive landhuis delen zijn in de Quick Step fabriek mat afgewerkt en voorzien van een authentieke groef. 

Verzekerd van kwaliteit

U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op de populaire Zachte Eik Licht Bruin vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick-Step ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze slijtlaag zorgt voor een uitermate krasbestendig laminaat dat wel 10 x langer mee gaat.

Beschermd tegen vocht

Naast de Scratch Guard is deze Impressive IM 3557 laminaatvloer tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt dankzij de geavanceerde HydroSeal coating. Dit maakt een houten design vloer toepasbaar in uw badkamer. De Scratch Guard en Hydroseal coating maken het laminaat tot een zeer duurzame vloer dat gemakkelijk is te onderhouden.

Leggen is zo gepiept

Het QuickStep Impressive IM 3557 Zachte Eik Licht Bruin laminaat is voorzien van het gemakkelijke Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u drie verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten. QuickStep heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. Dit alles maakt het prachtige zachte natuurlijke eiken laminaat tot de ultieme parket vloer vervanger. Heeft u vragen of opmerkingen over het laminaat, neem dan gerust contact met ons op!

De juiste vloerdelen

Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is het Zachte Eik Licht Bruin laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Bij Laminaatpeciaalzaak Gadero worden alle vloerdelen Gratis bij u thuis geleverd!

Tips voor het leggen van laminaat

Gaat u het laminaat zelf leggen? Lees hier alvast een aantal tips en instructies voor het leggen van laminaat. Betreft het een vloeroppervlak van 30 m2 of meer? Dan kunt u eventueel ook gebruik maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Impressive IM 3557 Zachte Eik Licht Bruin Product Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht Bruin 138 x 19 x 0.8 cm vloer 25 jaar garantie   |   Voorzien van luxe 4-zijdige V-groef Op voorraad
€ 30,45 Per m2 incl. BTW