Quick Step Laminaat Impressive IM1854 Zachte Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-ZEL   |   Meest verkochte Quick Step vloer van 2017   |   Gratis Thuisbezorgd 1

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM1854 Zachte Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Krasbestendig
  • Levensechte houten vloer
  • Duurzaam geproduceerd

Quick Step Laminaat Impressive IM1854 Zachte Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Zacht Eik laminaat met houtscructuur

De Impressive IM1854 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Zachte Eik Licht met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een A-kwaliteit laminaat met een natuurlijke houtstructuur. Deze prachtige houtstructuur kunt u bovendien voelen in de bovenste laag van dit Impressive laminaat. De laminaatstroken zijn extra breed geproduceerd in de Quick-Step fabriek in België. Bovendien hebben deze landhuisdelen ook een waterdichte authentieke groef rondom de plank, die de robuuste vorm van de plank nog eens accentueert. We bezorgen deze vloerdelen Gratis bij u thuis!

Buitengewoon duurzaam

Het Quick Step Impressive Zachte Eik Licht is onze favoriete rustieke White Wash laminaatvloer. Door de verschillende witte en grijze tinten per plank ontstaat er een levensechte vloer. Dit beige laminaat heeft niet alleen een mooi design maar de vloer planken van dit A-merk zijn ook nog eens uitermate duurzaam. Zo heeft u met een Quick Step IM1854 Impressive laminaat vloer een garantie van 25 jaar. De 25 jaar garantie kan worden gegeven dankzij de Scratch Guard toplaag. Deze laag behoedt de vloer van krassen en zorgt dat dit Quick-Step laminaat tot wel tien keer langer meegaat dan het zogenaamde bouwmarkt laminaat. 

Gemakkelijk leggen

De Impressive IM 1854 Zachte Eik Beige laminaat vloer legt u eenvoudig met het door Quick Step ontwikkelde Uniclic bevestigingssysteem. Bovendien verzegelt de Uniclic verbinding de Quickstep Impressive vloer voor een waterdicht vloeroppervlak. We helpen u graag op weg met instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Deze laminaatvloer kan ook op een vloerverwarming worden gelegd. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus commercieel worden gebruikt!


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel pakken zou ik nodig hebben voor een kamer van 430 x 300 cm? Het gaat om Quickstep Impressive zachte eik licht.

Ik zie dat het om afgerond 13 m2 vloeroppervlak gaat. Heeft u hierbij rekening gehouden met 7 tot 10% snijverlies? 
Dit maakt het totaal te bestellen 14 m2. U besteld bij ons gewoon het aantal m2, dit ronden wij dan af in u voordeel naar pakeenheden.

 

Hoeveel afstandhoudertjes heb ik nodig om 45 vierkante meter laminaat voor te leggen?

De afstandblokjes of afstandhouders worden geplaatst tussen de muur en het laminaat om ervoor te zorgen dat er 1 cm speling blijft tussen de muur en het laminaat. Dit zorgt ervoor dat het laminaat de mogelijkheid heeft om te werken bij temperatuurverschillen zonder dat dit de laminaatplanken beschadigd. 

Ons advies is om ongeveer per 1 of 2 strekkende meter, zowel in de lengte als in de breedte een afstandblokje of afstandhouder te plaatsen. Op deze wijze zorgt u ervoor dat de vloer goed op zijn plaats blijft liggen en de laminaatvloer genoeg ruimte heeft om te werken. U kunt dus het beste het aantal strekkende muurmeters berekenen van de ruimte waarin de laminaat vloer gelegd gaat worden. Het aantal meters kunt u naar eigen inzien dan terugrekenen (1 blokje per meter of 1 blokje per 2 meter) naar het aantal benodigde afstandsblokjes of afstandhouders. 

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Heeft dit zachte eik licht laminaat een wit geolied design of is dit grey wash?

De populaire Quick Step kleur zachte eik licht heeft een licht grijze grey wash look. De kleur is eventueel beter te beoordelen op de 2e sfeerfoto. Hier ziet u hoe verschillende grijze tinten afsteken naast bijvoorbeeld een witte muur.

Deze Impressive vloer wordt ook wel zachte eik beige genoemd. De laminaat vloer heeft dan ook een natuurlijke beige tint. Dankzij de kleurverschillen tussen de planken is dit Quick Step laminaat moeilijk van een echte eiken vloer te onderscheiden.

Kan deze vloer ook over een marmeren vloer met vloerverwarming worden gelegd?

Dit is zeker mogelijk met de juiste ondervloer. Echter heeft u hier wel 2 vloeren met een warmteweerstand op de vloerverwarming liggen. Hierdoor zal het rendement van de vloerverwarming wat lager zal zijn.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Mooi resultaat geworden

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1854 Zachte Eik Licht Beige 138 x 19 x 0,8 cm Witte Vloer Quick Step Laminaat Impressive IM1854 Zachte Eik Licht 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Meest verkochte Quick Step vloer van 2017   |   Gratis Thuisbezorgd Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. BTW