Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht 138 x 19 x 0.8 cm vloer

PEFC   |   Meest verkochte Quick Step vloer van 2017   |   Gratis Thuisbezorgd

Delen via WhatsApp

€ 23,35 Per m2 incl. BTW

Specificaties voor Quick Step Impressive Laminaat Zachte Eik Licht Beige IM1854

  • Krasbestendig
  • Levensechte houten vloer
  • Duurzaam geproduceerd
Merk:
Quick Step
Productnr.:
FL1006-ZEL
Afmetingen:
138 x 19 x 0.8 cm
Extra:
Populair
Behandeling:
Scratch Guard, Voelbare Houtstructuur, Hydro Seal
V-groef:
4
Land van herkomst:
België
Geschikt voor vloerverwarming:
Ja
Jaren garantie:
25
Waterbestendig:
Zeer Goed
Materiaal:
Laminaat
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Grijs
Lengte:
138 cm
Breedte:
19 cm
Dikte:
0,8 cm

Quick Step Impressive Laminaat Zachte Eik Licht Beige IM1854

De Impressive IM1854 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Zachte Eik Licht met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een A-kwaliteit laminaat met een natuurlijke houtstructuur. Deze prachtige houtstructuur kunt u bovendien voelen in de bovenste laag van dit Impressive laminaat. De laminaatstroken zijn extra breed geproduceerd in de Quick-Step fabriek in België. Bovendien hebben deze landhuisdelen ook een waterdichte authentieke voeg rondom de plank die de robuuste vorm van de plank nog eens accentueert. We bezorgen deze vloerdelen Gratis bij u thuis!

Het Quick Step Impressive Zachte Eik Licht is onze favoriete rustieke White Wash laminaatvloer. Door de verschillende witte en grijze tinten per plank ontstaat er een levensechte vloer. Dit beige laminaat heeft niet alleen een mooi design maar de vloer planken van dit A-merk zijn ook nog eens uitermate duurzaam. Zo heeft u met een Quick Step IM1854 Impressive laminaat vloer een garantie van 25 jaar. De 25 jaar garantie kan worden gegeven dankzij de Scratch Guard toplaag. Deze laag behoedt de vloer van krassen en zorgt dat dit Quick-Step laminaat tot wel tien keer langer meegaat dan het zogenaamde bouwmarkt laminaat. 

De Impressive IM 1854 Zachte Eik Beige laminaat vloer legt u eenvoudig met het door Quick Step ontwikkelde Uniclic bevestigingssysteem. Bovendien verzegelt de Uniclic verbinding de Quickstep Impressive vloer voor een waterdicht vloeroppervlak. We helpen u graag op weg met instructies voor het leggen van laminaat. Deze laminaatvloer kan ook op een vloerverwarming worden gelegd.  Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus commercieel worden gebruikt!


Vragen & antwoorden over dit product
Ik zie dat het om afgerond 13 m2 vloeroppervlak gaat. Heeft u hierbij rekening gehouden met 7 tot 10% snijverlies? 
Dit maakt het totaal te bestellen 14 m2. U besteld bij ons gewoon het aantal m2, dit ronden wij dan af in u voordeel naar pakeenheden.

 

De afstandblokjes of afstandhouders worden geplaatst tussen de muur en het laminaat om ervoor te zorgen dat er 1 cm speling blijft tussen de muur en het laminaat. Dit zorgt ervoor dat het laminaat de mogelijkheid heeft om te werken bij temperatuurverschillen zonder dat dit de laminaatplanken beschadigd. 

Ons advies is om ongeveer per 1 of 2 strekkende meter, zowel in de lengte als in de breedte een afstandblokje of afstandhouder te plaatsen. Op deze wijze zorgt u ervoor dat de vloer goed op zijn plaats blijft liggen en de laminaatvloer genoeg ruimte heeft om te werken. U kunt dus het beste het aantal strekkende muurmeters berekenen van de ruimte waarin de laminaat vloer gelegd gaat worden. Het aantal meters kunt u naar eigen inzien dan terugrekenen (1 blokje per meter of 1 blokje per 2 meter) naar het aantal benodigde afstandsblokjes of afstandhouders. 

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

De populaire Quick Step kleur zachte eik licht heeft een licht grijze grey wash look. De kleur is eventueel beter te beoordelen op de 2e sfeerfoto. Hier ziet u hoe verschillende grijze tinten afsteken naast bijvoorbeeld een witte muur.

Deze Impressive vloer wordt ook wel zachte eik beige genoemd. De laminaat vloer heeft dan ook een natuurlijke beige tint. Dankzij de kleurverschillen tussen de planken is dit Quick Step laminaat moeilijk van een echte eiken vloer te onderscheiden.

Dit is zeker mogelijk met de juiste ondervloer. Echter heeft u hier wel 2 vloeren met een warmteweerstand op de vloerverwarming liggen. Hierdoor zal het rendement van de vloerverwarming wat lager zal zijn.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen
Beoordeling:
Bericht:
Mooi resultaat geworden
Naam:

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1854 Zachte Eik Licht Beige 138 x 19 x 0,8 cm Witte Vloer Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Licht 138 x 19 x 0,8 cm PEFC   |   Meest verkochte Quick Step vloer van 2017   |   Gratis Thuisbezorgd Ruim op voorraad
€ 23,35 Per m2 incl. BTW