Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Medium 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-ZEM   |   Scratch Guard bescherming   |   Mat afgewerkt

€ 24,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Medium 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • V-groef
  • Duurzaam geproduceerd
  • Belgische topkwaliteit

Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Medium 138 x 19 x 0.8 cm vloer

De IM1856 Impressive waterdichte laminaat serie van Quick-Step in het Zachte Eik Medium Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met deze sfeervolle zachte eik structuur bent u verzekerd van een laminaat dat moeilijk van parket te onderscheiden is. Deze ervaring wordt onder ander veroorzaakt door het toevoegen van een voelbare houtstructuur gelijk aan de houtnerf op de printlaag. De laminaat plank wordt in de Quick Step laminaat fabriek afgewerkt met een matte laag. Daarnaast zijn de planken ook voorzien van een prachtige authentieke V-voeg. Bij Parketspeciaalzaak Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd!

Quick-Step heeft de levensduur van dit voordelige A-kwaliteit laminaat zo hoog mogelijk geprobeerd te maken. Het bewijs hiervan is de 25 jaar fabriekgarantie op deze vloerdelen Zo zijn de planken voorzien van de door Quick Step ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze slijtlaag zorgt voor een uitermate krasbestendig laminaat. Daarnaast is deze laminaatvloer tot de voeg aan toe waterbestendig gemaakt met een HydroSeal coating. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te plaatsen. Deze 2 behandelingen samen maken dit zachte eiken laminaat tot het uiterst duurzame laminaat dat het is.

Bent u van plan deze vloerplanken zelf te gaan leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Dit Quick-Step Impressive IM 1856 Zachte Eik Medium laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende bevestigings opties en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. Een kwaliteits laminaat aangeboden tegen de laagste laminaat prijzen. 


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1856 Zachte Eik Medium 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Medium 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Scratch Guard bescherming   |   Mat afgewerkt Op voorraad
€ 24,25 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u