Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-ZEN   |   Met omlopende Voeg   |   Waterdicht vloeroppervlak 2

Adviesprijs
€ 24,95 € 24,25 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Mat afgewerkt
  • Garantie van 25 jaar
  • Waterbestendig

Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

De Quick-Step IM1855 Impressive waterdichte laminaat serie in het Zachte Eik Natuur Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met deze natuurlijke zachte eik structuur is deze laminaat vloer met levensechte parket-look uitgegroeid tot de meest verkochte Quick Step laminaat vloer. De elegante houtstructuur van de printlaag is voelbaar in het laminaat. Dit maakt ook deze laminaatvloeren niet tot moeilijk te onderscheiden van de echte natuurlijke eiken parket vloer. Deze grote Impressive landhuis delen zijn in de Quick-Step fabriek mat afgewerkt en voorzien van een authentieke voeg. Bij Laminaatpeciaalzaak Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd!

Quick-Step heeft de garantie van dit goedkoop kwaliteits laminaat zo hoog mogelijk gemaakt. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze populaire vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick Step ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze slijtlaag zorgt voor een uitermate krasbestendig laminaat wat wel 10 x langer mee gaat dan het goedkopere bouwmarkt laminaat. Daarnaast is deze Impressive IM 1855 laminaatvloer tot de voeg aan toe waterbestendig gemaakt met een HydroSeal coating, het resultaat hiervan is te zien op de extra productfoto's. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te plaatsen. Deze 2 behandelingen samen maken dit meest verkochte eiken laminaat tot het uiterst duurzame laminaat dat het is.

Gaat u dit laminaat zelf te gaan leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Het Quick-Step Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. Dit alles maakt het prachtige zachte natuurlijke eiken laminaat tot de ultieme parket vloer vervanger.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Veel variatie tussen de planken en kan ook goed tegen water. Lijkt net echt. Heb al wel een krasje, gebruik nu maar viltjes onder de stoelpoten!
Lijkt op echt eiken, en legde zeer makkelijk!

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest Verkocht Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Met omlopende Voeg   |   Waterdicht vloeroppervlak Ruim op voorraad
€ 24,25 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u