Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

PEFC   |   Met omlopende Voeg   |   Waterdicht vloeroppervlak

€ 22,45 Per m2 incl. BTW

Delen via WhatsApp

Specificaties voor Quick Step Laminaat Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur Vloer

Merk:
Quick Step
Productnr.:
FL1006-ZEN
Afmetingen:
138 x 19 x 0.8 cm
Extra:
Meest Verkocht
Behandeling:
Scratch Guard, Voelbare Houtstructuur, Hydro Seal
Duurzaamheid:
25 jaar garantie
Aantal groeven:
4
Materiaal:
Laminaat
Keurmerk:
PEFC
Kleur:
Bruin
Lengte:
138 cm
Breedte:
19 cm
Dikte:
0,8 cm

Quick Step Laminaat Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur Vloer

  • Mat afgewerkt
  • Garantie van 25 jaar
  • Waterbestendig

De Quick-Step IM1855 Impressive waterdichte laminaat serie in het Zachte Eik Natuur Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met deze natuurlijke zachte eik structuur is deze laminaat vloer met levensechte parket-look uitgegroeid tot de meest verkochte Quick Step laminaat vloer. De elegante houtstruur van de printlaag is voelbaar in het laminaat. Dit maakt ook deze laminaatvloeren niet tot moeilijk te onderscheiden van de echte natuurlijke eiken parket vloer. Deze grote Impressive landhuis delen zijn in de Quick-Step fabriek mat afgewerkt en voorzien van een authentieke voeg. Bij Laminaatpeciaalzaak Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd!

Quick-Step heeft de garantie van dit goedkoop kwaliteits laminaat zo hoog mogelijk gemaakt. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze populaire vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door Quick Step ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze slijtlaag zorgt voor een uitermate krasbestendig laminaat wat wel 10 x langer mee gaat dan het goedkopere bouwmarkt laminaat. Daarnaast is deze Impressive IM 1855 laminaatvloer tot de voeg aan toe waterbestendig gemaakt met een HydroSeal coating, het resultaat hiervan is te zien op de extra productfoto's. Dit maakt het ook mogelijk het QuickStep Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te plaatsen. Deze 2 behandelingen samen maken dit meest verkochte eiken laminaat tot het uiterst duurzame laminaat dat het is.

Gaat u dit laminaat zelf te gaan leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Het Quick-Step Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. Dit alles maakt het prachtige zachte natuurlijke eiken laminaat tot de ultieme parket vloer vervanger.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Meest Verkocht Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm PEFC   |   Met omlopende Voeg   |   Waterdicht vloeroppervlak Ruim op voorraad
€ 22,45 Per m2 incl. BTW