Rabatdeel Bamboe Gevelbekleding 1.8 x 13.7 x 185 cm Thermisch Gemodificeerd

Productnummer: FW5010-18-137-1850

Aangepaste levertijd Ca 8 werkdagen

€ 25,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Rabatdeel Bamboe Gevelbekleding 1.8 x 13.7 x 185 cm Thermisch Gemodificeerd

  • Ecologisch verantwoord, de bamboe plant groeit gewoon verder
  • Gunstige Brandklasse
  • Uniek gevelbekleding, prachtige look and feel
  • Glad geschaafd en KD Gedroogd 12%
  • Alleen in lengte 185 cm
  • Relatief zwaar in gewicht

Rabatdeel Bamboe Gevelbekleding 1.8 x 13.7 x 185 cm Thermisch Gemodificeerd

Bent u op zoek naar mes en groef bamboe gevelbekleding in de vorm van mes en groef rabatdelen? Deze duurzame, milieuverantwoorde bamboe rabatdelen zijn thermisch gemodificeerd. Deze vormvaste bamboe rabatplanken zijn onbehandeld. Deze 18x137 mm thermisch behandelde bamboeplanken voor wanden en gevelbekleding zijn kunstmatig gedroogd tot 12%. De werking is hierdoor minimaal.

Ecologische gevelbekleding

Deze ecologische rabatprofielen hebben een hoge brandveiligheidsklasse (B-s1-d0 conform EN 13501-1) zonder impregnatie met dure en milieuvervuilende brandvertragers. Tijdens de groei neemt MOSO bamboe meer CO2 op dan dat er wordt uitgestoten tijdens productie. Hierdoor zijn alle massieve MOSO bamboe producten gegarandeerd CO2-neutraal over de hele levenscyclus.

Thermo bamboe heeft van nature een gunstige brandklasse, dat maakt deze profielen extra populair voor woning gevels. Monteer deze rabatplanken horizontaal met schroefnagels of onze aanbevolen Cobra clips (zie bijbehorende clips) om de 30 cm. Zorg altijd voor 2 clips bij een kopse naad. 

De werkende breedte is 128 mm. Deze bamboe gevelbekleding van rabatdelen leveren wij met 25 jaar fabrieksgarantie van MOSO. 

Deze profielen voor gevels van woningen en gebouwen zijn ongeolied.

Maatwerk overkapping maken?

Bereken de benodigde materialen met onze overkapping rekentool. Klik op de link om de rekenhulp te starten en een overkapping te bouwen met deze rabatdelen.


Laatst bekeken door u