Frencken randsealer Wit voor het afwerken van plaatmateriaal

Productnummer: Frencken randsealer Wit voor het afdichten van randen plaatmateriaal

€ 27,00 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Frencken randsealer Wit voor het afwerken van plaatmateriaal

  • Beschermt uw plaatmateriaal jaren lang
  • Makkelijk aan te brengen
  • Mooi wit
  • Op lange termijn goedkoper

Frencken randsealer Wit voor het afwerken van plaatmateriaal

Let op: dit artikel is vrijgesteld van verzendkosten. De verzending is dus altijd gratis!

De randsealer van Frencken is de perfecte coating voor de randen en gezaagde kanten van plaatmateriaal. Bij het plaatsen van plaatmateriaal is het van groot belang om rekening te houden met de invloeden van vocht. Om plaatmateriaal goed water dicht te maken en te houden, is het van belang om de randen en gezaagde delen te behandelen met een sealer. Deze sealer maakt het hout waterdicht waardoor het geen probleem krijgt met schimmel en houtrot. Zeker bij houtconstructies buiten is dit van een ontzettend groot belang! De randsealer van Frencken is ontzettend makkelijk aan te brengen met een kwast of kwastje. Een groot voordeel aan deze sealer, is dat het overschilderbaar is. Het wordt dan ook vaak gebruikt als een soort grondlaag. 

Wij verkopen Frencken randsealer in blik van 750 milliliter. Voor vrijwel elke klus is dit meer dan genoeg. Naast de Witte randsealer hebben wij ook de transparante variant op onze website te koop staan. Bent u opzoek naar een kopse sealer voor planken en balken? Dan hebben wij ook de kopse sealer van het merk Frencken. Frencken is een ontzettend sterk merk in dergelijke producten en heeft de reputatie om de beste artikelen te leveren op het gebied van lijmen en sealers. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor plaatmateriaal! randsealer wit Frencken randsealer Wit voor het afwerken van plaatmateriaal Frencken randsealer Wit voor het afdichten van randen plaatmateriaal Op voorraad
€ 27,00 Per stuk incl. BTW