Resysta Vlonderplank / Kantplank Smal Bruin Grijs 2.0 x 7.0 x 290 cm lang

TUV Gekeurd

Productnummer: SA46006-20-70-2900   |   Ook te gebruiken als kantplank

Delen via WhatsApp

€ 14,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Van 50 stuks 5% korting

Voor- en nadelen van Resysta Vlonderplank / Kantplank Smal Bruin Grijs 2.0 x 7.0 x 290 cm lang

  • Blijft zeer stroef, neemt geen water en vuil op
  • Zeer sterk, 15 jaar garantie
  • Zeer duurzaam en Eco verantwoord, gemaakt van restproduct
  • Kleurvast, noestvrij, eenvoudig te zagen
  • Niet voor zware toepassingen, populair bij balkon en dakterras

Resysta Vlonderplank / Kantplank Smal Bruin Grijs 2.0 x 7.0 x 290 cm lang

Houdt uw balkon of dakterras stroef en kleurvast met dit speciale Resysta composiet vlonderplanken van 20 mm dik, en 7 cm breed en lengte 290 cm. Het Resysta materiaal staat bekend om het feit dat er geen bomen zijn gekapt voor de productie van Resysta. Resysta voelt net als hout, ziet eruit als hout en laat zich verwerken als hout. Echter heeft het niet de nadelen van hout als splinteren, rotten en barsten. We leveren dit product met 15 jaar fabrieksgarantie. Bovenal nu voor een hele speciale prijs hier te koop.

Voordelen Resysta 

Het materiaal is UV bestendig, water afstotend, UV bestendig, anti slip klasse C en 100% recyclebaar. Als dit u nog niet heeft overtuigd is er nog altijd de 15 jaar garantie die samen gaat met dit product. Resysta is het hout van de toekomst! 

Montage tips 

Monteer deze smalle terrasplanken met onze 5 x 50 mm vlonderschroeven. Kies verder uit hardhout of Resysta onderbalken. Plaats deze altijd elke 30 cm hart op hart. Eventueel ook te monteren met de 1 mm clips, dan krijgt u een vlonder waar bijna niets tussen kan vallen. 

Deze 20 x 70 mm effen planken zonder groeven en ribbels kunt u ook als kantplank gebruiken rondom uw vlonder van andere Resysta terrasdekdelen.

Composiet vlonderplank onderhouden

We raden u aan deze onbehandelde Resysta composiet vlonderplanken te behandelen met onze beschermende lak of in de kleur steengrijs of bruin te beitsen. Zo heeft u een betere bescherming van uw planken en minder kans op vochtvlekken, hetgeen soms kan voorkomen bij langdurige blootstelling aan water. Daarnaast adviseren wij de vlonder eens in de twee weken schoon te vegen met een bezem. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
resysta composiet vlonderplank 20x70 mmResysta Vlonderplank / Kantplank Smal Bruin Grijs/Bruin 2.0 x 7.0 x 290 cm restpartij op=op TUV Gekeurd   |   Ook te gebruiken als kantplank Ruim op voorraad
€ 14,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Laatst bekeken door u