Resysta vlonderplank Bruin Grijs 2.0 x 14 cm met effen/fijne ribbel zijde Schroef of naadloze clip OP = OP

TUV Gekeurd

Productnummer: SA46003   |   15 jaar garantie   |   Stroef anti-slip toplaag

Vanaf € 44,73 Per stuk incl. BTW

* Gebruik de kortingscode ZONNESTEKEL23 in je winkelwagen

Delen via WhatsApp
Resysta vlonderplank Bruin Grijs 2.0 x 14 x 300 cm met effen/fijne ribbel zijde voor Schroef of naadloze clip Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
300 cm x 14 cm x 2 cm
14 cm
2 cm
€ 44,73 Per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Resysta vlonderplank Bruin Grijs 2.0 x 14 cm met effen/fijne ribbel zijde Schroef of naadloze clip OP = OP

  U zoekt een bijzonder sterke vlonderplank waar geen houtkap bij te pas komt? Resysta is een hout vervangend product. Resysta vlonderplanken zijn vervaardigd van 60% rijstvlies, 22% zout en 18% mineraalolie. Deze samenstelling zorgen ervoor dat Resysta zeer milieuvriendelijk is, 100% recyclebaar en er zijn dus geen bomen gekapt om dit hout te maken. Bovendien is het een antislip klasse C product. De eigenschappen zorgen er dus voor dat deze luxe antislip terrasplanken zeer veilig zijn, omdat regen, sneeuw, zoutwater en zon geen vat krijgen op dit product. Wij zeggen daarom, dat door de niet vocht opnemende substantie rijstvlies het product waterresistent is. Dit levert onder andere een minimale uitzettingscoëfficiënt en geen mos of algen aangroei op. Resysta breekt niet, rot niet, trekt niet krom, splintert niet en, is onderhoudsvriendelijk. 

  Deze enkelzijdig geprofileerde Resysta vlonderplank van 2 x 14 x 300 cm zonder groef is ideaal om uw terras mee aan te leggen. Doordat deze planken geen groeven hebben zijn ze alleen te bevestigen aan de constructiebalken met schroeven of met de naadloze clips. Met de naadloze clips kunt u uw nieuwe terras eenvoudig met slechts naden van 1mm monteren! De planken zijn onbehandeld maar u kunt ze eventueel oliën, dit is echter niet noodzakelijk.

  Toon alle specificaties
  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht