Retro Betonbiels 100x20x12 CM Bruin - Gardenlux

Productnummer: GL40000   |   Inzetbaar voor diverse doeleinden   |   Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen

€ 18,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Retro Betonbiels 100x20x12 CM Bruin - Gardenlux

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Worden niet glad
  • Gaan een leven lang mee
  • Relatief zwaar

Retro Betonbiels 100x20x12 CM Bruin - Gardenlux

Bent u op zoek naar een laag muurelement in een rustieke kleur voor uw tuin? Dan is de Retro Betonbiels 100x20x12 CM Bruin van Gardenlux hetgeen wat u zoekt! De betonbiels is een razend populair alternatief voor de traditionele houten spoorbielzen die tegenwoordig verboden zijn. De betonbiels kunt u op verschillende manieren plaatsen in uw tuin. Maak er bijvoorbeeld een tuinafscheiding, trap, borderrand of bloembak van. Maar u kunt hem ook als bestratingselement gebruiken, zoals een opsluitband. 

Traditionele houten spoorbielzen zijn verboden

De nieuwe milieuwetgeving staat het gebruik van de traditionele houten spoorbielzen niet meer toe door het laagje teer wat hierop zit om het rottingsproces tegen te gaan. Deze teerlaag is namelijk giftig en erg slecht voor het milieu. Tegenwoordig zijn er nieuwe spoorbielzen op de markt die gemaakt zijn van hout, maar zonder teer. Deze zijn bijvoorbeeld gemaakt van eikenhout of grenenhout en op andere manieren behandeld om de levensduur te verlengen (bijvoorbeeld door ze te impregneren). Bekijk ze hier!  

Fantastisch alternatief voor traditionele spoorbielzen

Betonbielzen bieden verschillende voordelen tegenover houten bielzen. Zo worden ze niet glad wanneer ze nat worden en zijn ze ontzettend onderhoudsvriendelijk. Ook zijn deze bielzen geborsteld, waardoor vuil en vocht dus minder snel in de poriën van het beton kunnen trekken en de bielzen kunnen vervuilen. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat de bielzen een doorgroefde structuur krijgen, net als een houten biels. Deze betonnen bielzen gaan een leven lang mee!

Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren

Hebben de voordelen van de betonbielzen u overtuigd, maar bent u op zoek naar een andere kleur of een ander formaat voor uw tuin? Neem dan eens een kijkje in ons volledige aanbod betonbielzen! Heeft u niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ook eens onze andere populaire muurelementen. Vergeet niet om ook uw zand, terrastegels en drainage mee te bestellen voor een compleet afgewerkte tuin!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Retro Betonbiels 100x20x12 CM Bruin - Gardenlux Retro Betonbiels 100x20x12 CM Bruin - Gardenlux   |   Inzetbaar voor diverse doeleinden   |   Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen Op voorraad
€ 18,95 Per stuk incl. BTW