Rhombus Hardhout 18 x 68 mm Latten Glad Geschaafd AANBIEDINGEN

EUTR

Productnummer: LDS5044   |   Aantrekkelijke prijs en keuze uit vele lengtes

Delen via WhatsApp

Vanaf € 3,95 per stuk incl. btw

 • Rhombus Hardhout Open gevelbekleding 18 x 68 mm geschaafd
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW, pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Rhombus Hardhout 18 x 68 mm Latten Glad Geschaafd AANBIEDINGEN

  • Rhombus profielen voor schutting of gevel
  • Open gevelbekleding ventileert beter
  • Van duurzaam Jatoba hardhout voor zeer betaalbare prijs
  • Zowel verticaal als horizontaal toe te passen
  • 1 zichtzijde, achterzijde hit en miss

  Rhombus Hardhout 18 x 68 mm Latten Glad Geschaafd AANBIEDINGEN

  U wilt wel een duurzame gevel of schutting van rhombusprofielen maar niet de prijs van red cedar hout? Deze betaalbare Rhombus gevelbekleding in Jatoba hardhout is dan de oplossing. Dit hardhouten Rhombus latten hebben de kopmaat 18x68 mm. Daarbij is 18 mm dan de dikte en 68 mm is de breedte (hoogte bij horizontale bekleding). Rhombus is een vorm van open gevelbekleding. Deze "trapezium" profielen hebben de vorm van een balk die iets schuin staat, is hierdoor bijna ruitvorming. 

  Open gevelbekleding

  Rhombus hout is een vorm van open gevelbekleding, dus montage op zwart gebeitste ventilatielatten en zwart uv-bestendig bouwfolie is een must bij montage op de gevel van uw woning. Door de open gevel heeft u altijd een goede ventilatie van uw gevelhout. Dat is het grote voordeel van Rhombus gevelbekleding. Hanteer minimaal 7 mm tussenruimte tussen de profielen. Zo krijgt u een zogenaamde open gebekleding met een luxe uitstraling. Naast gevelbekleding maken sommige klanten ook een erfafscheiding van rhombusprofielen. Besef dan dat de achterzijde een ander minder gebruikelijk aanzicht heeft. Plaats bovendien hardhouten palen om de 40 a 50 cm. De achterzijde van deze hardhouten rhombus profielen is fijnbezaagd, de lange voorzijde en zijkanten zijn geheel glad geschaafd. Let hier op bij het monteren!

  Horizontaal of verticaal monteren

  Bij horizontale bekleding, wat het meest wordt toegepast bij rhombus gevelbekleding, de hoogste zijde aan de achterzijde (niet zichtzijde) plaatsen. Zo voorkomt u regeninslag. Deze rhombusprofielen kunt u ook eventueel verticaal plaatsen. Hanteer dan 7 mm tussenruimte aan, de doorkijk is dan 3 mm.    

  Montage van deze 18x68 mm hardhouten rombus gevelplanken past u toe hart op hart max. 50 cm uit elkaar en met 1 nagel in het midden van de plank. U gebruikt deze planken als gevelhout? Vergeet niet speciale zwarte folie en zwarte geverfde latten achter uw rhombus profielen te monteren.

  Deze relatief dunne rhombusprofielen zijn enigzins flexibel, heeft u een lichte kromming, zet dan het begin en eindpunt vast, druk met de hand of lijmtang vervolgens het midden gedeelte aan tot dat deze recht zijn. Schroef het profiel vervolgens vast in het midden. 

  Wij bezorgen rhombus profielen van hardhout overal in Nederland en Vlaanderen.


  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Aantrekkelijke prijs Rhombus Hardhout 18 x 68 mm GeschaafdRhombus Jatoba Hardhout Latten 18 x 68 mm Ruitvormig Glad geschaafd EUTR   |   Aantrekkelijke prijs en keuze uit vele lengtes Ruim op voorraad
  Vanaf € 3,95 per stuk incl. btw

  Laatst bekeken door u