Rhombus Keruing Hardhout 1.6 x 4.5 - 6 x 195 cm 1 ronde hoek / 1 gezaagde hoek - AANBIEDING

Productnummer: DE14829-16-45-1950 Opvallend rhombusprofiel   |   Van mooi hardhout   |  

€ 3,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Rhombus Keruing Hardhout 1.6 x 4.5 - 6 x 195 cm 1 ronde hoek / 1 gezaagde hoek - AANBIEDING

  • Aanbieding, nu voor een voordelige prijs
  • Voor schuttingen en wanden van overkappingen
  • Gemaakt van duurzaam hardhout
  • Zowel verticaal als horizontaal te monteren
  • B-kwaliteit
  • Zeer dunne latten, voor lichte constructies

Rhombus Keruing Hardhout 1.6 x 4.5 - 6 x 195 cm 1 ronde hoek / 1 gezaagde hoek - AANBIEDING

Voor een duurzame design schutting met een bijzondere uitstraling gebruikt u deze 1.6 x 4.5 - 6 x 195 cm Keruing Rhombus profielen. Deze dunne latten hebben een ronde hoek en een gezaagde hoek, wat bijdraagt aan het opvallende uiterlijk van deze rabatdelen. U gebruikt deze rhombus profielen bijvoorbeeld voor een schutting of voor het bekleden van een wand van een overkapping of schuur. Keruing heeft een diepe roodbruine kleur, die veel mensen aanspreekt. Keruing heeft sterke overeenkomsten in uiterlijk met Bankirai, maar is vaak goedkoper en van iets mindere kwaliteit. Voor het bekleden van een woning raden wij dan ook stabielere hardhoutsoorten, zoals ipé of padouk aan. Deze aanbiedingspartij van B-kwaliteit bestelt u nu voor een voordelige prijs bij Gadero!

Voordelig hardhouten rabatdelen

Deze rabatdelen van hardhout zijn 16 mm dik en 45 tot 60 mm breed en 195 cm lang. Aangezien het hier om een actiepartij gaat kunnen de breedtes van de latten variëren. Deze latten hebben als voordeel dat ze van hardhout zijn, dus zeer duurzaam zijn en maar weinig onderhouden nodig hebben. Keruing hardhout is te herkennen aan de mooie donkere kleur, vergelijkbaar met Bankirai. Deze kleur zal uiteindelijk wel vergrijzen, maar dit geeft uw schutting of wand nog steeds een mooie uitstraling. Met deze rhombus profielen maakt u vrij voordelig een bijzondere schutting van hardhout. Ideaal dus als u een budget oplossing voor in de tuin zoekt. 

Rhombus monteren

Deze rhombusprofielen zijn zowel horizontaal als verticaal te monteren. Voor een stevige schutting monteert u deze rabatdelen op een raamwerk van hardhouten palen. Let er wel op dat u hardhout altijd even moet voorboren. Gebruik bijvoorbeeld 7 x 7 cm Azobe hardhouten schuttingpalen en 4.5 x 7 cm hardhouten tussenbalken voor een gedegen schutting. Zorg dat u de profielen zo’n 40 a 50 cm hart op hart monteert. Deze rabatdelen zijn vrij smal, dus u kunt ze met één schroef in het midden vastzetten. Houd bij verticale montage zo’n 10 tot 15 mm tussenruimte aan. Bij horizontale montage kunt u minder tussenruimte aanhouden, dan is 7 tot 10 mm voldoende.  

Toch liever andere rhombus profielen voor in uw tuin? Bekijk dan ons volledige assortiment aan open gevelbekleding.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rhombus Keruing Hardhout 1.6 x 4.5 x 195 cm 1 ronde hoek / 1 gezaagde hoek AANBIEDING Rhombus Keruing Hardhout 1.6 x 4.5 - 6 x 195 cm 1 ronde hoek / 1 gezaagde hoek Opvallend rhombusprofiel   |   Van mooi hardhout   |   Op voorraad
€ 3,75 Per stuk incl. BTW

Laatst bekeken door u