#54 Rietdakplaten

Wij hebben dit artikel momenteel niet in ons assortiment

Deze aflevering #54 van GaderoTV staat in het teken van rietdakplaten. De platen zijn gemaakt van echt riet. De kant en klare panelen zijn eenvoudig aan te brengen. Als u een luxe dak wilt, zijn deze panelen wel heel gaaf! Deze kant en klare rietdakplaten zijn alleen geschikt voor schuine daken met een minimale helling van 30 graden. 

Deze elementen zijn standaard 61.3 cm breed en verkrijgbaar in 90, 120 en 200 cm. De elementen kunt u prima onder elkaar schuiven. Het riet zal na montage iets uitzetten, waardoor de naadjes verdwijnen. Voor de bovenzijde van uw dak kunt u kiezen nokvorsten van koper of van zink. Het zelf leggen van een dak met deze kant en klare rietplaten is kinderspel. 

Wij geven standaard 5 jaar garantie op deze echte rietdakplaten. De normale levensduur is ongeveer 15 jaar. Wij adviseren de rietplaten te impregneren met de spray die wij meeleveren. Doe dit voordat u de platen gaat plaatsen.

Deze rietdakplaten kunt u ook staand monteren als een soort gevelbekleding. Zorg er voor dat de muur waarop u de platen monteert waterdicht is.

Mis nooit meer acties, tips en trends van houthandel Gadero

facebook gadero Ontdek ons op facebook voor speciale acties, Houthandel Gadero achter de schermen en leuke nieuwtjes

Youtube Gadero Hout TV Abonneer je op GaderoTV voor Doe het Zelf klustips, de Houtsoort van de maand, Hout Trends en meer


pinterest tuin inspiratie Volg ons op Pinterest voor inspiratie voor uw terras, schutting, overkapping, binnenvloer, meubels enz

blog gadero Bekijk de mooiste sfeerfoto's van tuinen tot houten vloeren op onze Instagram