Rietmat 100 x 200 cm dikte 15 mm

KOMO

Productnummer: VZ3300-10-2000-1000   |   De natuurlijke schutting mat

Aangepaste levertijd 8 - 10 werkdagen

€ 26,45 per stuk
Vanaf 10 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Rietmat 100 x 200 cm dikte 15 mm

Deze rietmat, ook wel rietmatschutting genoemd, geeft uw tuinafscheiding een natuurlijke uitstraling. De afmeting van de rietmat is 100 cm lengte x 200 cm hoog. De dikte van deze rietmat is ca. 1 cm. Er zitten meerdere stengels per steek (volle mat). Deze matten zijn zeer geschikt om te laten begroeien met klimop en/of andere bloeiende klimplanten. Een uitgekiend tuinontwerp kan u daarbij behulpzaam zijn. Met deze rietmat creëert u een natuurlijke erfafscheiding.

Deze rietmatten wordt op rol geleverd. Wij bezorgen rietmatschermen in heel Nederland en België. Dit is een goed alternatief voor de halftransparante schutting. Deze rieten matten zijn met meerdere stengels per steek gebonden met groene draden.

Tips

De rietmat laat zich met 20 mm lange krammen perfect bevestigen op een drietal horizontale schuttingplanken of met ijzerdraad op een roestige betonstaalmat 170 x 200 cm, met mazen 15 x 15 cm. Deze laatste mogelijkheden raden wij aan. Groot voordeel van uw rietmat bevestigen op deze wijze is dat er geen horizontale planken door de rietmat heen schijnen.

Als grondpaal kan de 7 x 7 x 240 cm goed dienst doen. Indien u geen horizontale plank of roestige betonstaalmat toe wilt passen zal de rietmat minder lang mee gaan. De kans op kapot waaien en/of invloed van storm en regen neemt dan immers toe. Voor een fraai en dichter geheel kunt u beide zijden van de betonmat met de rietmat bekleden.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan ik rietmatten legen op een veranda waar plastic platen op liggen 6 bij 3 meter

Ja wel vastmaken ivm kans op wegwaaien.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
RietmatRietmat 100 x 200 cm dikte 15 mm KOMO   |   De natuurlijke schutting mat
€ 26,45 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt