Filters:

Rockpanel

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Ben je opzoek naar duurzame gevelbekleding? Rockpanel heeft een unieke samenstelling en wordt ook wel gezien als een duurzaam alternatief op houten gevelbekleding. Kies voor gemak en bekijk ons assortiment aan Rockpanel gevelbekleding. Ontdek meer over de verschillende gevelplaten van Gadero!

Rockpanel gevelbekleding kopen bij Gadero?

Rockpanel panelen lijken op hout, maar bestaan deels uit vulkanisch gesteente (genaamd: Basalt) en worden samengeperst met steenwol. De voordelen van steen en hout zijn in Rockpanelen verwerkt tot 1 product. Dit zogenaamde 2-in-1 product is net zo makkelijk te bewerken als hout, maar is net zo sterk als steen. Hierdoor zijn de panelen van Rockpanel al van nature brandveilig en duurzaam, waardoor het lang mee gaat.

Verschillen tussen Rockpanel platen en Trespa platen?

Zowel Trespa platen als Rockpanel platen zijn onderhoudsvrij en geschikt als gevelbekleding:

  • Rockpanel is flexibeler en makkelijker te verwerken dan Trespa platen, deze platen zijn harder en heb je van te voren een zaagblad nodig om te zagen. De platen kunnen rechtstreeks gemonteerd worden op de gevel.
  • Rockpanel panelen zijn in veel minder afmetingen beschikbaar dan Trespa platen, hierdoor kan het voorkomen dat platen op maat gezaagd moeten worden.
  • Rockpanel is lichter van gewicht en brandwerend. Trespa platen daarentegen zijn zwaarder maar wel krasvast en slagvaster. Ook zijn ze beter bestand tegen uv straling en vochtige weersomstandigheden.

Rockpanel plaatmateriaal, kleuren?

De panelen zijn in verschillende standaard Rockpanel kleuren verkrijgbaar en worden ook wel gebruikt als decoratieve toepassingen. Zit je ideale kleur niet tussen ons assortiment? Geen probleem! Wist je dat je Rockpanels ook kunt schilderen? Het is hierbij wel van belang dat de gevelpanelen behandeld zijn met een waterdragende coating. Bij een normale/niet-waterdragende coating kun je niet de rockpanels overschilderen. Weet je niet op welke Rockpanels dit zitten? Kies dan bij voorkeur voor de Rockpanel Ply, hierbij zijn de platen voorzien van hoogwaardige, waterdragende grondlaag en daarbij schilderbaar in jouw gewenste kleur.

Meest gelezen blogs!

Heb je toch nog vragen? Bekijk dan de volgende blogs of neem contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag op weg.

 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode