Romano Punto stenen Grigio 40x8x8cm geïmpregneerd - Excluton

Productnummer: EX72079   |   Duurzame stenen voor tuin en oprit   |   Anders dan anders

€ 39,69 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Romano Punto stenen Grigio 40x8x8cm geïmpregneerd - Excluton

  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor oprit, terras en looppad
  • Geschikt voor zware belasting
  • A-kwaliteit van Excluton
  • Alleen aftrillen met rubbermat

Romano Punto stenen Grigio 40x8x8cm geïmpregneerd - Excluton

Deze originele 40x8x8cm klinkers van A-merk Excluton zijn een verrijking voor uw tuin. Deze oprit stenen in de lichte kleur Grigio zijn echt anders dan andere stenen. U kunt er door de schuine rand prachtige terrassen en looppaden mee aanleggen in verschillende legverbanden, zoals bijvoorbeeld het populaire visgraatmotief. Voor meer informatie over legverbanden verwijzen wij u graag naar onze blog. Door hun dikte van 8 cm zijn deze stenen ook uitermate geschikt voor zware belastingen. U kunt ze dus ook gebruiken voor uw oprit. 

Geïmpregneerde en geborstelde klinkers

Omdat deze klinkers zowel geïmpregneerd als geborsteld zijn, zijn ze beter bestand tegen vuil en vocht. Dit komt omdat de poriën zijn afgedicht door speciale koolstofborstels en er vervolgens een beschermlaag is aangebracht. Daarnaast zal de kleur van deze klinkers langer behouden blijven. Dit betekent dat ze naast onderhoudsvriendelijk ook erg duurzaam zijn. 

Romano Punto stenen Grigio 40x8x8cm aanleggen

Wilt u deze klinkers zelf leggen? Zorg dan dat u goed voorbereid te werk gaat. In onze klustip oprit bestrating leggen nemen wij u stap voor stap mee in het proces en geven wij handige tips. Wist u bijvoorbeeld dat een elleboog of visgraat legverband het meest geschikt is voor uw oprit omdat deze voor een betere drukverdeling zorgen en minder kan hebben op spoorvorming? Wanneer u deze tegels wilt gebruiken voor uw terras of looppad raden wij u aan onze klustip terras aanleggen door te nemen. Ook vindt u in deze klustips alle informatie over extra toebehoren die u nodig heeft, zoals zand, opsluitbanden en voegmiddel. 

Snelle service van Gadero

Bestel deze fraaie, multifunctionele klinkers vandaag nog bij Gadero en wij bezorgen binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. Is dit niet de tegel die u zoekt? Wij bieden een ruim assortiment oprit bestrating, betontegels, keramische tegels en natuursteen tegels. Hier komt u altijd een tegel of steen tegen die het beste bij u past!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Romano Punto Grigio Impressie Romano Punto stenen Grigio 40x8x8cm geïmpregneerd - Excluton   |   Duurzame stenen voor tuin en oprit   |   Anders dan anders Op voorraad
€ 39,69 Per m2 incl. BTW