Saunabarrel Karibu tonsauna 1 205x174cm

Productnummer: DE983   |   Gemakkelijk te plaatsen   |   Inclusief fundering en ligbanken   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout

Aangepaste levertijd 6 - 9 weken

€ 2799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Samenstelling Sluiten
  • € 2799,95 Standaardproduct Saunabarrel Karibu tonsauna 1 205x174cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Saunabarrel Karibu tonsauna 1 205x174cm

  • Sterkte constructie met 42mm dikke planken
  • Uitgerust met twee ligbanken
  • Gemakkelijk te plaatsen door bovengrondse fundering
  • Uit te breiden met vele opties en accessoires
  • Spanbanden moeten regelmatig worden aangespand
  • Saunakachel wordt niet standaard meegeleverd

Saunabarrel Karibu tonsauna 1 205x174cm

Wilt u een unieke wellnessbeleving en tevens uw tuin nog aantrekkelijker maken? Verrijk dan uw tuin met een luxe saunabarrel van Karibu. Met zijn ronde compacte vorm zal de Karibu saunabarrel tonsauna 1 een ware attractie zijn voor uw tuin en uw gasten jaloers maken. Deze houten saunabarrel is het instapmodel van Karibu en is dankzij zijn compacte maat gemakkelijk in de meeste tuinen te plaatsen. Door de ronde vorm ervaart u een unieke warmte- en luchtcirlatie in uw sauna. 
Tip: een Karibu saunabarrel is ook een ideale toevoeging aan uw B&B, vakantiepark of minicamping.

Fundering van de saunabarrel

Een groot voordeel van een saunabarrel ten opzichte van een saunahuisje is het gemak waarmee deze geplaatst kan worden. Waar u bij een normaal houten saunahuis een fundering moet uitgraven is dat bij een saunabarrel niet nodig. De meegeleverde fundering plaatst u op de grond en kunt u verankeren. Hier bovenop kan de saunabarrel geplaatst worden. Dankzij de ronde vorm zal deze Tonsauna 1 van Karibu zeer stabiel hierop liggen.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Karibu tonsauna voorzien van twee 50cm brede luxe ligbanken die door de gehele lengte van de sauna gemonteerd zijn. Zo kunt u gemakkelijk met twee personen te gelijk zitten of liggen in de sauna. U komt de sauna binnen via de bronsgetinte volledig glazen deur met een glasdikte van 8mm. Zoals eerder vermeldt is de sauna standaard voorzien van een fundering en spanbanden.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de Finse saunabarrel volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 4,5 m3 is een elektrische saunakachel vanaf 4,5 watt voldoende. Uiteraard is het vanwege de het gemakkelijke inregelen een Karibu saunakachel of bio-combikachel van 9 watt ook geschikt.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw houten saunabarrel te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Verschillende accessoires zijn goed te combineren met de Karibu saunakachels. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de saunahut, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in uw saunabarrel? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten. 

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt het Karibu Tonsauna 1 geen dakbedekking geleverd. Voor slechts €50,- leveren wij drie pakken rode dakshingels mee met de saunabarrel. Het hout van de Tonsauna is onbehandeld. We raden aan om de buitenkant van de saunabarrel te behandelen met beits of een coating. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hogere temperaturen bij het saunagebruik.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De houten Tonsauna wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu tonsauna 1 Saunabarrel Karibu tonsauna 1 205x174cm   |   Gemakkelijk te plaatsen   |   Inclusief fundering en ligbanken   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout
€ 2799,95 per stuk incl. btw