Houten saunahuisje Bosse 1 Karibu 231x196x235cm

Productnummer: DE957   |   Compact saunahuis met Binnenpanelen   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 5.174,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Deuren
Samenstelling Sluiten
  • € 5.174,95 Standaardproduct Houten saunahuisje Bosse 1 Karibu 231x196x235cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Bosse 1 Karibu 231x196x235cm

  • Inclusief beschermkast en voorgemonteerde binnenpanelen
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Buitenkant behandelen sterk aanbevolen)

Houten saunahuisje Bosse 1 Karibu 231x196x235cm

De Bosse 1 saunahut is een traditionele luxe houten buitensauna van Karibu naar Fins design. Heeft u weinig ruimte en bent op zoek naar een compacte Finse saunahuis? Dan is deze Bosse 1 van Karibu een uitstekende optie! Het saunahuisje is gemaakt 38mm massief houten planken van Scandinavisch vurenhout en wordt gemonteerd met een eenvoudig plug- en schroefsysteem. Zo is dit saunahuis vrij eenhoudig zelf in elkaar te zetten. Trek na een stressvolle werkdag terug in uw eigen tuin en verwen uzelf met een uitgebreide saunasessie!

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is het saunahuisje van hout voorzien van drie voorgemonteerde zitpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met drie personen tegelijk gebruik maken van de sauna. De Bosse 1 is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de Finse sauna wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen. Deze Bosse 1 zonder voorruimte is voorzien van een veiligheidshamer voor noodgevallen.

Keuze uit twee deuren

U kunt kiezen uit een klassieke melkglas deur, of een moderne deur. Beide deuren zijn gemaakt van onbehandeld massief warmteisolerend hout en hebben een cilinderslot. De melkglasdeur heeft twee grote raamvensters, en biedt door het melkglas meer privacy. De Moderne deur heeft drie glazen vensters en heeft een meer open uitstraling. De deuren worden zonder meerprijs geleverd.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de buitensauna van hout volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 9,2m3 raden we voor dit saunahuis een elektrische 9 watt kachel aan.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een accessoireset voor de sauna met een emmer, opgietlepel, thermometer en zandloper. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de sauna, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in de sauna? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u het Finse saunahuis volledig persoonlijk kunt inrichten.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de Bosse 1 geleverd met onbehandeld hout en geen dakbedekking. We adviseren om de buitenkant van het Finse houten saunahuis met beits te bedekken. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge temperaturen in de sauna. Voor dakbedekking adviseren we de zelfklevende dakfolie. U heeft voor dit saunahuis twee rollen nodig. Deze dakbedekking is eenvoudig aan te brengen en leverbaar in de kleuren grijs en rood.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De bosse 1 wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu Bosse 1 Houten saunahuisje Bosse 1 Karibu 231x196x235cm   |   Compact saunahuis met Binnenpanelen   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 5.174,95 Per stuk incl. BTW