Houten saunahuisje Caleb Karibu 369x276x221cm met voorruimte

Productnummer: DE978   |   Voorzien van handige schuifdeur en voorruimte   |   Inclusief drie banken   |   Voorzien van dakbedekking

Aangepaste levertijd 6 - 9 weken

€ 3599,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Caleb Karibu 369x276x221cm met voorruimte

  • Zeer luxe met schuifdeur en grote voorruimte
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Voorzien van Karibu verfcoating en dakbedekking

Houten saunahuisje Caleb Karibu 369x276x221cm met voorruimte

Wat een luxe en wat een weelde om uw eigen houten sauna in de tuin te hebben. Met de Karibu Caleb saunahut schuift u zo uw eigen houten saunahuis in. Deze Caleb is een saunahuis van hout met een totale inhoud van liefst 20,4m3. Hiermee is de Caleb één van de ruimste Karibu saunahuizen. Met de grote schuifdeur met een breedte van liefst 125 centimeter heeft u dankzij de vier grote glazen panelen zeer veel natuurlijk licht in de buitensauna. Ook in de saunaruimte zelf zit een groot raam. Zo kunt u het saunahuis ook tijdens het schemer onverlicht gebruiken. Wilt u voor of na uw saunabezoek lekker ontspannen? Dat kan in de zeer grote voorruimte. Kleed uw sauna aan met handige accessoires om een extra luxe wellnessbeleving te creëren.

Luxe voorruimte

De Karibu Caleb houten saunahut heeft zeer grote voorruimte met een vloeroppervlak van meer dan 5m2. Doordat deze ruimte in de gehele breedte loopt en veel lichtinval heeft van de grote deur, is het een fraaie entree naar uw saunahuis. Hierin kunt u zich op uw gemak omkleden, handdoeken opbergen, een stoel plaatsen en alle accessoires opbergen. Via de luxe bronsgetinte binnendeur kunt u de sauna betreden. Het is dus meer dan alleen een voorruimte, maar ook een oase van rust voor- en na saunagebruik.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Caleb houten sauna voorzien van drie voorgemonteerde zit- en ligpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met 3-4 personen tegelijk gebruik maken van de sauna. Met drie personen tegelijk kunt u er languit in liggen. De Karibu Caleb saunahut is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de het saunahuis wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen. 
Tip! Niet meegeleverd, maar wel aanbevolen zijn de hoofd- en beensteunen zodat u nog comfortabeler ligt.

Binnen- en buitendeur

De Caleb is een buitensauna van hout met grote moderne schuifdeur. Deze deur met een afmeting van 125,5x183cm heeft vier grote glazen vensters voor veel natuurlijke lichtinval. Daarbij geeft het de saunahut een moderne en vriendelijke uitstraling die zeer goed matcht met het exterieur. Aan de binnenkant worden de voorruimte en de saunaruimte afgescheiden met een luxe bronsgetinte glazen deur. Zo heeft deze houten buitensauna van binnen en van buiten een bijzonder aangename uitstraling.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de Finse sauna volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 12 m3 is een elektrische saunakachel van 9 watt minimaal aan te raden om de ruimte goed op te warmen.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving in uw houten Finse buitensauna te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een aromakom met zoutkristallen om de lucht te verreiken. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de saunahut, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in de sauna? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Dankzij de grote voorruimte is een opbergkast zeer geschikt voor deze Karibu Caleb. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u de buitensauna van hout volledig persoonlijk kunt inrichten. 

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt het Karibu Caleb buitensauna geleverd met dakbedekking. Als dakbedekking leveren we drie rollen zelfklevende dakfolie voor huisjes met een plat dak. Deze dakbedekking is eenvoudig zelf aan te brengen. De buitenkant van het saunahuis is onbehandeld. We raden aan om het saunahuis te behandelen met beits of een dekkende coating De binnenkant is onbehandeld en dient, vanwege de hoge temperaturen in het saunahuis, onbehandeld te blijven.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Caleb houten buitensauna wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Karibu Caleb Houten saunahuisje Caleb Karibu 369x276x221cm met voorruimte   |   Voorzien van handige schuifdeur en voorruimte   |   Inclusief drie banken   |   Voorzien van dakbedekking
€ 3599,95 per stuk incl. btw