Houten saunahuisje Interflex 2128M onbehandeld 241x210x270cm

Productnummer: DE1000   |   Zeer weinig warmteverlies   |   Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

€ 3239,00 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 3239,00 Standaardproduct Houten saunahuisje Interflex 2128M onbehandeld 241x210x270cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Interflex 2128M onbehandeld 241x210x270cm

  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
  • Inclusief rek voor de saunakachel
  • Voorzien van banken, rugleuningen en kopsteunen
  • Luxe binnen- en buitendeur
  • Onbehandeld (Buitenkant behandelen sterk aanbevolen)
  • Kachel moet los worden aangeschaft

Houten saunahuisje Interflex 2128M onbehandeld 241x210x270cm

De Interflex 2128M houten buitensauna is een saunahut voor mensen met een bewust energieverbruik. Dit saunahuis is namelijk op verschillende manieren zeer goed geisoleerd om het warmteverlies tot een minimum te beperken.  Zo is de Interflex 2128M buitensauna gemaakt van 50mm dik geïsoleerd Scandinavisch vurenhout en heeft het een binnen- en buitendeur met isolatieglas. Hierdoor warmt de saunaruimte met een vloeroppervlak van 180x150cm sneller op en kunt u dus nog sneller gebruik maken van een verwarmde sauna. Het Finse saunahuis is voorzien van een voorruimte die u kunt gebruiken om af te koelen of om te kleden.

Wat zit erbij?

Om snel van start te kunnen wordt de 2128M houten buitensauna behoorlijk compleet geleverd, inclusief fundament en houten vloer. Het saunahuisje is voorzien van een volledig interieur met twee brede en zware 28mm dikke espen banken. Deze zijn daarnaast voorzien van comfortabele tussen- en rugleuningen en kopsteunen. Voor het plaatsen van de saunakachel wordt een houten kachelrek bij het saunahuis geleverd. De saunakachel dient nog wel los te worden aangeschaft.

Welke kachel heb ik nodig?

Saunahuisjes van Interflex worden standaard zonder saunakachel geleverd. Hierdoor hebt u zelf de keuze en kunt u een saunakachel kiezen die het beste bij uw wensen en eisen past. Vanwege het vloeroppervlak van 4,88m2 adviseren we een elektrische Harvia saunakachel. Deze zijn gemakkelijker te plaatsen en nemen minder ruimte in. Kijkt u bij onze saunakachels en bijbehorende artikelen voor de geschikte saunakachels.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de Interflex 2128M houten buitensauna geleverd zonder houtbehandeling en dakbedekking. Voor een duurzaam gebruik adviseren we om de buitenkant van het saunahuis te behandelen. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge saunatemperaturen. Ook raden we dakbedekking aan om het dak goed te beschermen tegen weersomstandigheden. Voor dit houten saunahuis met platdak kunt u EPDM dakbedekking gebruiken. Deze kunt u bij de opties meebestellen.

Accessoires voor uw sauna

U kunt uw saunahuis nog persoonlijker maken door het naar eigen smaak in te richten. Hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment aan sauna-accessoires beschikbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan verlichting die u op de saunakachel kunt aansluiten, of lekker muziek luisteren met de saunaluidsprekers. Wilt u een stoombad? Dan zijn er diverse sets met emmers en zoutkristal accessoires beschikbaar. Deze Interflex sauna heeft een voorruimte die u bijvoorbeeld kunt inrichten met een kast of een bank

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Interflex sauna 2128M Saunahuisje Interflex 2128M onbehandeld 241x210x270cm   |   Zeer weinig warmteverlies   |   Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout Ruim op voorraad
€ 3239,00 per stuk incl. btw