Houten saunahuisje Kroge Karibu 231x231x239cm

Productnummer: DE960   |   Compact saunahuisje met lessenaarsdak   |   Inclusief interieurpanelen   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout

€ 5.962,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Deuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Samenstelling Sluiten
  • € 5.962,45 Standaardproduct Houten saunahuisje Kroge Karibu 231x231x239cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten saunahuisje Kroge Karibu 231x231x239cm

  • Luxe sauna met beschermkast en ingebouwde ligbanken
  • 5 jaar garantie op het hout en de constructie
  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch Vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)
  • Onbehandeld (Buitenkant behandelen sterk aanbevolen)

Houten saunahuisje Kroge Karibu 231x231x239cm

Wat is er nou lekkerder dan na uw drukke werkdag even te genieten van een sauna? Juist ja! helemaal niks! Als u ook zoiets heeft van: dat wil ik elke dag wel? Dan is een sauna van Karibu wat u nodig heeft. De Kroge van Karibu is een luxe Finse buitensauna van hout met een ruim sauna-interieur. Doordat er geen voorruimte in zit bespaart u tevens ruimte in uw tuin en kan de gehele ruimte als sauna worden benut. Hierdoor heeft de Kroge een inhoud van 11,2 m3 en biedt het Finse saunahuisje genoeg ruimte voor 4 personen. Ideaal dus wanneer uw gasten ook saunaliefhebbers zijn. Voor een extra luxe uitstraling heeft het saunahuis chrome line hoekverbindingen.

Leuk feitje! Per verkochte Kroge geeft Karibu 500 bijen een veilig huis. Zo kunt u dus genieten van een sauna en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan onze planeet.

Wat wordt er meegeleverd?

Standaard is de Kroge voorzien van drie voorgemonteerde zit- en ligpanelen. Zo kunt u gemakkelijk met vier personen tegelijk gebruik maken van de sauna. Met drie personen kunt u er tegelijkertijd languit in liggen. De Karibu Kroge houten buitensauna is voorzien van een massief houten vloer met groef en veer. Bij de sauna wordt eveneens een beschermkast meegeleverd waar u uw saunakachel op kunt plaatsen. Voor noodgevallen wordt er een veiligheidshamer bij het saunahuis geleverd.
Tip! Niet meegeleverd, maar wel aanbevolen zijn de hoofd- en beensteunen zodat u nog comfortabeler ligt.

Keuze uit twee deuren

U kunt kiezen uit een klassieke melkglas deur, of een moderne deur. Beide deuren zijn gemaakt van onbehandeld massief warmteisolerend hout en hebben een cilinderslot. De melkglasdeur heeft twee grote raamvensters, en biedt door het melkglas meer privacy. De moderne deur heeft drie glazen vensters en heeft een meer open uitstraling. De deuren worden zonder meerprijs geleverd.

Welke kachel heb ik nodig?

Omdat een sauna-ervaring een persoonlijke beleving is, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo kunt u de het houten saunahuis volledig naar eigen wens inrichten en de saunakachel kiezen die het beste bij uw situatie past. Vanwege de sauna-inhoud van 11,2 m3 raden we voor dit saunahuis minimaal een elektrische 9 watt kachel aan.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een opbergkast om bijvoorbeeld de handdoeken op te leggen. Heeft u meer behoefte aan lichaamssteun? Dan hebben we een uitgebreid assortiment hoofd-, been- en rugsteunen. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de buitensauna, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Wilt u muziek luisteren in de sauna? Ook dat is mogelijk met speciale saunaluidsprekers. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u het Finse saunahuis volledig persoonlijk kunt inrichten.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de Kroge geleverd met onbehandeld hout en geen dakbedekking. We adviseren om de buitenkant van het Finse saunahuis met beits te bedekken. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge temperaturen in de sauna. Voor dakbedekking adviseren we de zelfklevende dakfolie voor huisjes met een plat dak. U heeft voor dit saunahuis 2 rollen nodig. Deze dakbedekking is eenvoudig aan te brengen en leverbaar in de kleuren grijs en rood. Let op, dakshingles worden voor dit huis afgeraden.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). De Kroge wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kroge melkglas Houten saunahuisje Kroge Karibu 231x231x239cm   |   Compact saunahuisje met lessenaarsdak   |   Inclusief interieurpanelen   |   Gemaakt van hoogwaardig vurenhout
€ 5.962,45 Per stuk incl. BTW