Schapenstal / Fietsenberging van hout 248 x 166 x 210 cm

EUTR

Productnummer: GZ652248   |   Scandinavisch Grenen   |   Incl. dakshingles

Aangepaste levertijd Ca 10 werkdagen

€ 1.953,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Schapenstal / Fietsenberging van hout 248 x 166 x 210 cm

U zoekt een houten berging voor uw fietsen, scooter of vee?

Deze fraaie open schapenstal van het merk Fesca heeft de afmeting 248 x 166 x 210 cm. De berging of kleine overkapping biedt uw veestapel genoeg ruimte om bij te slecht weer even te kunnen schuilen. Ook kan dit product gebruikt worden om spullen als bijvoorbeeld hooibalen droog te houden. Deze houten schapenstal wordt geleverd in deels voorgemonteerde panelen en is middels een eenvoudige handleiding snel in elkaar te zetten.

Het gebruikte hout is Scandinavisch Grenen en heeft een hoge duurzaamheid. De rode den groeit in dit koude gebied langzamer en de dichtheid van de boom wordt hierdoor hoger in verhouding tot het midden Europese grenen.

Deze kleine overkapping wordt geleverd met rabatplanken die stapelbaar zijn. Door het gebruik van rabatplank loopt het water af en houdt u de wand bijna geheel waterdicht. Het dak wordt afgewerkt met behulp van zwarte rechthoekige dakshingles.

Plaats dit open hok / fietsenberging op tegels of hardhouten vlonderplanken. 

Let wel op deze schapenstal is onbehandeld waardoor dit meer last heeft voor de weersomstandheden. Om een langere levensduur te garanderen adviseren wij het impregneren of beitsen van de onderdelen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schapenstal Open Schapenstal / Fietsenberging Scandinavisch Grenen hout 248 x 166 x 210 cm EUTR   |   Scandinavisch Grenen   |   Incl. dakshingles
€ 1.953,95 Per stuk incl. BTW