Schutting Paal Accoya hout 7 x 7 x 270 cm Diamantkop

EUTR

Productnummer: 4023-70-70-270   |   Prachtig Accoya hout   |   levensduur van 25-50 jaar

Afwijkende levertijd Ca. 3 weken

€ 63,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 50 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting Paal Accoya hout 7 x 7 x 270 cm Diamantkop

  • Garantie voor levensduur van minimaal 25 jaar in de grond!
  • Luxe tuinpaal, Glad geschaafd en met diamantkop
  • Geschikt voor nabij zee / zoute luchten
  • Milieuverantwoord EUTR en verduurzaamd zonder gif
  • Hoge prijs
  • Bevat looizuur, dus pas op met RVS410 en verzinkte schroeven

Schutting Paal Accoya hout 7 x 7 x 270 cm Diamantkop

De Accoya palen zijn 7x7 cm dik, daarmee zijn ze relatief smal. Dit heeft als voordeel dat wanneer u een schutting maakt er minimale doorkijk is. Zoekt u een robuustere schuttingpaal? Kies dan de Accoya tuinpaal van 9.5x9.5 cm. Beide tuinpalen hebben een diamantkop, de finishing-touch voor uw luxe schutting. Gebruik deze schuttingpaal 270 cm van Accoya hout in een luxe elegante tuin in combinatie met de Accoya tuinplanken. Op deze manier maakt u een prachtige chique schutting met unieke eigenschappen. Deze 70x70 mm Accoya palen zijn ook als onderbalk voor een vlonder terras te gebruiken. 

Accoya hout is een exclusieve houtsoort met een prachtige lichte kleur. Accoya hout kent bijna geen houtwerking en heeft in de grond een gegarandeerde levensduur van minimaal 25 jaar. Boven de grond gaat dit prachtige hout zelfs 50 jaar mee! Deze schuttingpalen 70x70x2700 mm zijn dus uitermate geschikt om in de grond te plaatsen. Woont u nabij de zee? Gebruik dan deze accoya palen voor uw schutting. Accoya is uitermate geschikt nabij zoute luchten. Het nadeel is dat de palen duur in aanschaf zijn. 

Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 of verzinkte schroeven. U kunt dan last krijgen van zwarte vlekken. Om dit te voorkomen gebruikt u speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven (wel voorboren). Deze vindt u bij de bijbehorende producten.

Met Accoya hout kiest u voor duurzaam geproduceerd en ecologisch verantwoord hout. Accoya hout laat zich prima coaten en is makkelijk te zagen en boren. Accoya hout is behandeld met stoffen die van nature in hout aanwezig zijn, door deze behandeling heeft het hout een ongekend lange levensduur. Bestel nu uw Accoya houtproducten bij de grootste online houthandel Gadero.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schuttingpaal Accoya 7x7x270 cm Schutting Paal Accoya hout 7 x 7 x 270 cm Diamantkop EUTR   |   Prachtig Accoya hout   |   levensduur van 25-50 jaar
€ 63,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!