Logo Gadero
service

Schutting Paal Accoya hout 6.8 x 6.8 x 300 cm

Productnummer
DV4023-70-70-270
Prachtig Accoya hout
levensduur van 25-50 jaar
img_7547
img_7548
img_7550
Aanbieding
Per stuk
82,95

62,21

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
300 cm
Diepte
68 cm
Breedte
68 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Garantie voor levensduur van minimaal 25 jaar in de grond!

  • Luxe tuinpaal, Glad geschaafd

  • Geschikt voor nabij zee / zoute luchten

  • Milieuverantwoord EUTR en verduurzaamd zonder gif

  • Bevat looizuur, dus pas op met RVS410 en verzinkte schroeven

  • Lataftekening zichtbaar eerste periode (trekt weg na vergrijzing)

Specificaties

Houtsoort
Accoya hout
Kleur
Bruin
Lengte
300 cm
Dikte
6,8 cm
Diepte
68 cm
Breedte
68 cm

Schutting Paal Accoya hout 6.8 x 6.8 x 300 cm

De Accoya palen zijn 6.8 x 6.8 cm dik, daarmee zijn ze relatief smal. Dit heeft als voordeel dat wanneer u een schutting maakt er minimale doorkijk is. Gebruik deze schuttingpaal 300 cm van Accoya hout in een luxe elegante tuin in combinatie met de Accoya tuinplanken. Op deze manier maakt u een prachtige chique schutting met unieke eigenschappen. Deze 68x68 mm Accoya palen zijn ook als onderbalk voor een vlonder terras te gebruiken.

Accoya schuttingpalen

Accoya hout is een exclusieve houtsoort met een prachtige lichte kleur. Accoya hout kent bijna geen houtwerking en heeft in de grond een gegarandeerde levensduur van minimaal 25 jaar. Boven de grond gaat dit prachtige hout zelfs 50 jaar mee! Deze schuttingpalen 68x68x3000 mm zijn dus uitermate geschikt om in de grond te plaatsen. Woont u nabij de zee? Gebruik dan deze Accoya palen voor uw schutting. Accoya is uitermate geschikt nabij zoute luchten. Het nadeel is dat de palen duur in aanschaf zijn.

Accoya hout

Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 of verzinkte schroeven. U kunt dan last krijgen van zwarte vlekken. Om dit te voorkomen gebruikt u speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven (wel voorboren). Deze vindt u bij de bijbehorende producten.

Met Accoya hout kiest u voor duurzaam geproduceerd en ecologisch verantwoord hout. Accoya hout laat zich prima coaten en is makkelijk te zagen en boren. Accoya hout is behandeld met stoffen die van nature in hout aanwezig zijn, door deze behandeling heeft het hout een ongekend lange levensduur. Bestel nu uw Accoya houtproducten bij de grootste online houthandel Gadero.