Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 180 cm voor 180 cm stapelschutting

Productnummer: DV16004-68-68-1800 Voor Elephant Modular 180 x 180 cm schutting

331 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 54,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 180 cm voor 180 cm stapelschutting

  • Voor stapelbare hout en composiet planken van 20 mm dikte
  • Met uitschuifbare middenstroken om zo hoek, eind of tussenpaal van te maken
  • Hoogwaardig aluminium
  • Met fraaie paalkap
  • Minimale afname van 4 stuks

Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 180 cm voor 180 cm stapelschutting

Deze aluminium paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet aluminium zelfbouw schutting systeem van 180 x 180 cm en voor alle stapelbare hout en composiet schuttingdelen van 20 mm dikte. Deze Modular aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 180 cm lang. 

De aluminium schuttingpaal is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. U kunt namelijk op 3 zijden de middenstrook volledig uitschuiven en zo deze tuinpaal ombouwen naar een paal met sponning voor stapelbare profielen. De Elephant Modular paal wordt dus geleverd met 2 afdekstrips en paalkap.

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Tips

Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Elephant Modular paal aluminium Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 180 cm voor 180 cm stapelschutting Voor Elephant Modular 180 x 180 cm schutting
€ 54,45 Per stuk incl. BTW