Logo Gadero
service

Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 180 cm

Productnummer
DV16003-68-68-1800
Voor Elephant Modular 180 x 97 cm schutting
aluminiumpalen_composiet_1_1
Dit product is uit het assortimentBekijk hiernaast vergelijkbare producten

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Minimale afname per 2 stuks

Specificaties

Kleur
Antraciet
Lengte
180 cm
Dikte
6,8 cm
Breedte
6,8 cm
Hoogte
180 cm

Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 180 cm

Deze aluminium 68x68x1800 paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet antraciet zelfbouw schutting systeem van 180 x 97 cm. De aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 180 cm lang. Deze schuttingpaal kunt u of in de grond plaatsen en stevig vastmaken met een zak betonmix of op een paalhouder schuiven (zie tips). De zak betonmix of paalhouder wordt er niet standaard bijgeleverd (zie bijbehorende producten).

De aluminium schuttingpaal is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. De Elephant Modular paal wordt geleverd met 2 afdekstrips en paalkap. Deze tuinpaal is antraciet gepoedercoat.

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Let op! De minimale bestel hoeveelheid voor deze aluminium paal is per 2 stuks.

Tips

Zodra u een gat in de grond heeft gemaakt, kunt u hier de schuttingpaal in plaatsen. Vervolgens voegt u aan het gat de betonmix toe en houdt u de paal rechtop. Zodra de paal recht staat, moet er water worden toegevoegd aan de betonmix. De paal zou u ongeveer 30 minuten rechtop vast moeten houden totdat het beton hard wordt. Hiernaast kunt u de schuttingpaal ook gemakkelijk op de voetsteun schuiven, nadat u de voetsteun stevig aan een harde ondergrond heeft toegevoegd.

Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.