Schutting Paal Accoya hout 9.5 x 9.5 x 270 cm Diamantkop

EUTR

Productnummer: 4024-95-95-270   |   Ongelofelijk duurzaam hout   |   Geschikt voor in de grond

Aangepaste levertijd 8 - 10 werkdagen

€ 99,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 50 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Schutting Paal Accoya hout 9.5 x 9.5 x 270 cm Diamantkop

  • Zeer milieuverantwoord behandeld
  • Gegarandeerde levensduur van minimaal 25 jaar, ook in de grond
  • Vormvast, trekt niet krom en tordeert niet
  • Vergrijsd prachtig lichtgrijs
  • Bevat looizuur, dus pas op met RVS410 en verzinkte schroeven
  • Hoog in aanschafprijs

Schutting Paal Accoya hout 9.5 x 9.5 x 270 cm Diamantkop

U zoekt een luxe tuinpaal die vormvast en van verantwoord hout? Deze schuttingpaal van 9.5x9.5x270 cm is van het luxe Accoya hout. Deze Accoya houten palen van 270 cm lang kunnen prima in de grond geplaatst worden, de glad geschaafde paal is afgewerkt met een diamantkop. Perfect dus voor een luxe uitstraling voor uw tuinafscheiding. Ook kunt u deze 95x95 mm paal gebruiker als staander voor een overkapping of andere bouwconstructie. 

De duurzaamheid van Accoya hout is ongekend, het hout wordt mileuvriendelijk gemodificeerd en dit zorgt ervoor dat het hout vele malen langer mee gaat. Deze paal is ook uitstekend te gebruiken voor een overkapping of pergola. Kijk ook bij onze klustips voor klusideeën. Accoya hout mag niet ontbreken in een elegante chique tuin, dit hout is licht van kleur en vergrijst prachtig.

Dit is het nieuwe hardhout. Het Accoya hout heeft als goed eigenschap dat het gegarandeerd 25 jaar mee gaat. Deze levensduur van 25 jaar is van toepassing als u de palen in de grond plaatst, bij plaatsing boven de grond heeft het doorgaans zelfs een levensduur van 50 jaar. Accoya is uitermate geschikt voor plaatsen nabij zee en zoute luchten. nadeel is dat de palen duur in aanschaf zijn.

Accoya bevat looizuur, wat reageert op RVS 410 of verzinkte schroeven. U kunt dan last krijgen van zwarte vlekken. Om dit te voorkomen gebruikt u speciale grijs gecoate of RVS A2 schroeven (wel voorboren). Deze vindt u bij de bijbehorende producten. 

Bent u al weg van Accoya hout? Bij uw online houthandel Gadero kunt u schuttingpalen, schuttingplanken, vlonderplanken en balken van het schitterende Accoya hout kopen. Alles voor de beste prijs en met de beste voorwaarden. Bestel nu online en vergeet niet uw schroeven en andere materialen mee te bestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schuttingpaal accoya 9.5x9.5x270 cm Schutting Paal Accoya hout 9.5 x 9.5 x 270 cm Diamantkop EUTR   |   Ongelofelijk duurzaam hout   |   Geschikt voor in de grond
€ 99,95 Per stuk incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt