Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs met overkapping Karibu 453 x 217 x 218 cm

Productnummer: KA91442   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in zijdegrijs   |   Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Uit te breiden met langere overkapping (40 cm extra)

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.249,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 1.249,95 Standaardproduct Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs met overkapping Karibu 453 x 217 x 218 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs met overkapping Karibu 453 x 217 x 218 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking

Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs met overkapping Karibu 453 x 217 x 218 cm

Op zoek naar een reeds geverfd tuinhuisje met overkapping voor plaatsing in de hoek van een tuin? Schwandorf 3 met dakaanbouw van 240 cm uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu wordt standaard geleverd in de kleur zijdegrijs wat zorgt voor 100% bescherming van het hout. Het speciaal ontwikkelde Karibu verfsysteem zorgt o.a. voor een gekleurde afdichting en bespaart u zowel een hoop geld en tijd, terwijl het hout wordt beschermd voor de komende jaren. Deze luxe geverfde berging voor in uw tuin kan eenvoudig worden opgebouwd doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 19 mm ronde profielen met mes en groef van Scandinavisch vuren hout.

Door het unieke 5-hoekige tuinhuis combinatie met de overkapping van ca. 240 cm biedt Schwandorf 3 van Karibu vele mogelijkheden. Het basis hoektuinhuisje van ca. 2 x 2 meter is perfect voor het stallen van uw tuingereedschap en tuinmeubelen. De open overkapping biedt ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een loungeset of tuintafel.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Afmetingen

Houten tuinhuis Schwandorf 3 met overkapping van Karibu in de kleur zijdegrijs heeft een wanddikte van 19 mm en is 453 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog. Schwandorf 3 in Zijdegrijs wordt standaard geleverd met een basis berging van 213 cm breed, 217 cm diep en 218 cm hoog en wordt geleverd inclusief sleepdak / overkapping van 240 cm. Daarmee komt de totale breedte van Schwandorf met overkapping in Zijdegrijs uit op 453 cm.

Let op! De overkapping kan zowel links als rechts van tuinhuis Schwandorf geplaatst worden.

De deuren, kozijnen en lijsten van Schwandorf 3 worden geleverd in de kleur ivoorwit (RAL 1015). De combinatie van zijdegrijs (RAL 7042) en ivoorwit geven dit thuinhuisje met aanbouw veranda een modern en trendy karakter.

De voorgemonteerde deur beschikt over 4 uitsparingen (65 x 32 cm) met melkwit kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. Het schuine dakoverstek, boven de deur op de schuine wand, bedraagt 102 x 102 cm.

Overkapping

Schwandorf 3 Zijdegrijs wordt standaard geleverd met een open dakaanbouw van 240 cm. Wilt u een langere overkapping bij Schwandorf 3? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Schwandorf van 280 cm (meerprijs). Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis met overkapping van Karibu 493 cm.

Dakbedekking

Het licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplaten en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het platte dak van Schwandorf 3 met overkapping is tevens een PVC dakgootset als extra optie te bestellen (meerpijs). De PVC dakgootset voor platte daken is eenvoudig op maat te maken, te plaatsen en wordt als complete set geleverd inclusief valbuis en benodigde bevestigingsmateriaal. De PVC dakgootset is geschikt voor Schwandorf 3 met standaard overkapping van 240 cm als voor de lange overkapping van 280 cm.

Houten vloer

De basis tuinhuis van Schwandorf 3 Zijdegrijs wordt standaard geleverd zonder vloer. Houten vloer in de basis tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer van 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Levering

De levertijd van Schwandorf 3 vervefd in de kleur Zijdegrijs van Karibu inclusief overkapping is ca. 3 weken, en wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-9 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping (40 cm extra) Schwandorf 3 Zijdegrijs met overkapping Karibu Tuinhuis Schwandorf 3 Zijdegrijs met overkapping Karibu 453 x 217 x 218 cm   |   Behandeld met Karibu verfsysteem in zijdegrijs   |   Overkapping aan beide kanten te plaatsen   |   Uit te breiden met langere overkapping (40 cm extra)
€ 1.249,95 per stuk incl. btw