Logo Gadero
service

Sedumdak Sempergreen Sedumtray Place 'n Go per 50x50 cm (0.3) m2

Productnummer
SG94010
Eenvoudigste en lichtste groendakpakket op de markt
Reeds begroeid
Subsidie mogelijk
place_n_go_sedumtray_groen_dak
groen_dak_plplace_n_go_sedumtray
sedum_tray_groendak_bedekking_place_n_go
Per stuk

20,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Diepte
50 cm
Breedte
50 cm
Hoogte
9 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Lichtste sedumtrays op de markt

  • Goed voor mens en milieu

  • Eenvoudig zelf te leggen

  • Met geïntegreerde drainagelaag

Specificaties

Offerte knop
Ja
Kleur
Groen
Diepte
50 cm
Breedte
50 cm
Hoogte
9 cm

Sedumdak Sempergreen Sedumtray Place 'n Go per 50x50 cm (0.3) m2

Een groen dak op uw schuur of overkapping maken is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de Sempergreen Place 'n Go Sedumtray maakt u binnen een handomdraai een groendak. Dit is het eenvoudigste en lichtste groendakpakket op de markt op het moment. Deze lichtgewicht trays zijn gemaakt van schuim en hebben aan de onderkant een drainagelaag, waardoor het regenwater kan worden afgevoerd. Deze sedumtrays hebben een afmeting van 50 x 50 cm en u kunt ze direct naast elkaar plaatsen op het dak. Bij Gadero koopt u deze lichtgewicht trays per stuk.

Lichtgewicht groen dak

Maakt u zich zorgen over het extra gewicht waar het vergroenen van uw dak voor zorgt? Kies dan voor Place 'n Go Sedumtrays. Deze trays zijn gemaakt van schuim en hebben een gewicht van 45-50 kg/m2, hiermee zijn ze al snel tientallen kilo's’ lichter dan vergelijkbare producten op de markt. Daarnaast hebben deze trays een handige drainagelaag, waardoor het regenwater afgevoerd kan worden. Hierdoor ontstaan de perfecte groeicondities voor de sedumplantjes en bent u gegarandeerd van een groen dak. Ook nemen de Sedumtrays veel (regen)water op, het waterbergend vermogen per m2 is namelijk 27,5 liter.

Wilt u meer informatie over de voordelen van een groen dak? Lees dan ook onze blog over de 10 voordelen van een groen dak.

Sedumplantjes groendak

De lichtgewicht Place 'n Go Sedumtrays krijgt u geleverd met al volgroeide plantjes. Deze voorbegroeide trays bevatten 8 tot 12 verschillende soorten sedum. Sempergreen heeft een speciaal substraat ontwikkeld, waar deze sedumplantjes goed op groeien. Deze Sempergreen Place 'n Go is altijd 95% begroeid bij levering. Sedumplantjes zijn vetplantjes die goed in staat zijn om vocht in hun blaadjes op te slaan. Hierdoor kunnen ze overleven in veel verschillende weersomstandigheden en heeft u maar weinig onderhoud aan uw groene dak.

Place 'n Go monteren

Het voordeel van deze groendak platen is niet alleen dat ze erg licht in gewicht zijn, u kunt ze ook nog eens eenvoudig zelf monteren. U plaatst de trays direct op het dak en u kunt ze gewoon naast elkaar zetten. Hierdoor ontstaat er een dicht groendak. Heeft u geen wortelwerende dakbedekking? Dan raden wij u wel aan om wortelwerende folie aan te brengen om uw dakbedekking te beschermen. U kunt deze sedumtrays gebruiken op platte en licht hellende daken met een hellingshoek van maximaal 15 graden.

Is dit niet de oplossing voor uw dak? Bekijk dan al onze toepassingen voor een groen dak, zodat u binnenkort ook van alle voordelen van sedum dakbedekking kunt genieten.