Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 15 x 5 cm verzoet

Productnummer: EX5001359   |   Natuurstenen opsluitband van Excluton met facet

€ 24,66 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 15 x 5 cm verzoet

  • Luxe opsluitband van natuursteen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Zeer hard steen

Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 15 x 5 cm verzoet

Wanneer u een nieuw terras of looppad aanlegt is het van belang dat u deze op sluit met opsluitbanden. En met de Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 15 x 5 cm verzoet van Excluton doet u dit op een stijlvolle manier. Waar kantopsluitingen vaak van beton worden gemaakt zijn deze gemaakt van Chinees hardsteen. Door de behandeling die verzoeten heet krijgen de stenen een blauwe tint, waaraan ze de naam Siam Bluestone aan te danken hebben. Het verzoeten zorgt er tevens voor dat de opsluitbanden aan alle kanten glad en krasvrij worden. Ook krijgen ze een mooie glans. Ondanks dat deze opsluitbanden erg sterk zijn raden u af ze te gebruiken voor uw oprit. 

Waarom moet ik opsluitbanden gebruiken?

Een opsluitband zorgt ervoor dat uw tegels op hun plek blijven liggen en dat er geen verzakkingen, gaten en kieren kunnen ontstaan. Ditzelfde geldt voor grind/split en zand, opsluitbanden houden deze ook eenvoudig op hun plek en zorgen ervoor dat het niet aan de zijkant wegschuift. Met de juiste opsluitbanden voor uw tuin creëert u een stijlvol geheel. Zoekt u meer informatie over het gebruik van opsluitbanden? Lees dan onze blog!

Alles van terras tot finishing touch vindt u bij Gadero!

Zoekt u naast de Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 15 x 5 cm meer natuursteen producten die uw tuin een luxe uitstraling geven? Bekijk dan ook eens ons ruime assortiment natuursteen terrastegels, stapelblokken en vijverranden en traptreden. Ook voor grind en split kiest u voor Gadero! Wij leveren een goede service en bezorgen uw bestelling binnen enkele werkdagen bij u aan huis!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Siam Blue opsluitband natuursteen Siam Blue palissade 100 x 15 x 5 cm natuursteen   |   Natuurstenen opsluitband van Excluton met facet Op voorraad
€ 24,66 Per stuk incl. BTW