Siersplit Graphite Sparkle 0.1 - 0.8 mm - 25kg Excluton

Productnummer: EX40500   |   Milieuvriendelijk, natuurlijk split voor invoegen   |   Past in elke omgeving

€ 10,95 € 6,95 Per stuk incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siersplit Graphite Sparkle 0.1 - 0.8 mm - 25kg Excluton

  • Moderne zwarte kleur
  • Ook geschikt voor bij de vijver
  • Ook geschikt als voegzand

Siersplit Graphite Sparkle 0.1 - 0.8 mm - 25kg Excluton

Het inveegsplit Graphite Sparkle 0.1 - 0.8 mm van A-merk Excluton is op verschillende manieren toe te passen in uw tuin. Omdat het een erg fijne vorm van split is wordt het ook wel zwart zilverzand genoemd. Het is een zeer stijlvolle vorm van decoratie in uw tuin, maar heeft ook zeker praktische voordelen. Het Siersplit Graphite Sparkle heeft door zijn mooie zwarte kleur een moderne uitstraling, maar past ook zeker in andere tuinstijlen. Zeker wanneer u het gebruikt om donkere vormen van bestrating in te voegen komt het goed tot zijn recht.

Graphite Sparkle in uw tuin

Omdat het Siersplit Graphite Sparkle een zeer fijne vorm van split is wordt het ook wel gebruikt als inveegsplit. Dit wil zeggen dat u er de voegen tussen uw zwarte bestrating mee kunt vullen. Dit zorgt voor meer stevigheid en stabiliteit van uw terras, looppad of oprit. Door zijn zwarte kleur heeft het een sierlijke en moderne uitstraling en dat maakt het ook erg mooi bij uw vijver. 

Bestel het Siersplit Graphite Sparkle vandaag nog

Ziet het Siersplit Graphite Sparkle uw tuin al opfleuren? Bestel dan vandaag nog! Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze andere sierbestrating om uw tuin helemaal compleet te maken. Wij bieden een ruim assortiment stapelblokken, terrastegels en siergrind/-split. Wij leveren een goede service en een snelle levering!

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Siersplit Graphite Sparkle 0.1 - 0.8 mm - 25kg Excluton Siersplit Graphite Sparkle 0.1 - 0.8 mm - 25kg Excluton   |   Milieuvriendelijk, natuurlijk split voor invoegen   |   Past in elke omgeving Op voorraad
€ 10,95 € 6,95 Per stuk incl. BTW