Siliconenkabelset voor Karibu 9kW Bio-combikachels met externe bediening

Productnummer: KA17154 Kabelset voor aansluiten van Karibu 9kW Bio-combikachels met externe bediening

€ 69,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Siliconenkabelset voor Karibu 9kW Bio-combikachels met externe bediening

Om een Karibu Buitensauna in gebruik te kunnen nemen, heeft u naast een Saunakachel ook de juiste kabels nodig om de kachel aan te sluiten. Deze Siliconenkabelset wordt standaard geleverd met de benodigde twee stroomkabels voor het aansluiten van 9kW Bio-combikachels van Karibu met externe bediening (Easy, Classic en Premium).

Deze Siliconenkabelset bestaat uit:

  • 1 x Vijfaderige siliconenkabel van Karibu met een doorsnede van 2,5 mm² en een lengte van 3 meter - Van de hoogspanningsaansluiting naar het bedieningsapparaat.
  • 1 x Zevenaderige siliconenkabel van Karibu met een doorsnede van 1,5 mm² en een lengte van 3 meter - Van het Bio-bedieningsapparaat naar de Bio-combikachel.

Let op! Deze Siliconenkabelset is niet geschikt voor het aansluiten van 9kW Finse Saunakachels van Karibu. De Siliconenkabelset voor het aansluiten van 9kW Finse Saunakachels van Karibu met externe bediening vindt u onderaan de pagina bij alternatieve producten of hier.

Let op! De montage en de elektrische aansluiting van de sauna-inrichting en ander elektrisch materieel mogen enkel door een erkende elektrovakmensen worden uitgevoerd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Siliconenkabelset voor Karibu 9kW Bio-combikachels met externe bediening Siliconenkabelset voor Karibu 9kW Bio-combikachels met externe bediening Kabelset voor aansluiten van Karibu 9kW Bio-combikachels met externe bediening Op voorraad
€ 69,95 Per stuk incl. BTW