Wovar Slangenboor voor hout 13 x 460 mm

Productnummer: WV66257 Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai

€ 12,70 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Wovar Slangenboor voor hout 13 x 460 mm

  • Extra gehard staal
  • Vlijmscherp
  • Lange levensduur

Wovar Slangenboor voor hout 13 x 460 mm

De slangenboor voor hardhout 13 x 460 mm is gemaakt van extra gehard staal. Dit maakt de boor ijzersterk en zorgt voor een lange levensduur. Deze lange houtboor is 13 mm dik en maar liefst 46 cm lang. Hierdoor kunt u zeer diepe gaten boren. Deze extra lange boor wordt dan ook veel gebruikt voor het voorboren van slotbouten M12.  Gebruik deze lange houtboren ook voor het voorboren van Eiken en Lariks / Douglas houten balken en staanders. Door de zeskantige kop past deze slangenboor geschikt voor iedere boormachine.

Voor deze slangenboor is een krachtige boormachine vereist. Druk de boor niet in één keer door het hout. Beweeg de lange houtboor telkens 2 centimeter in en uit het hout zodat het zaagsel kan worden afgevoerd en de boor niet te warm wordt.

Azobé hardhout

Daarnaast beschikt de slangenboor over een vlijmscherp centreerpunt waardoor u uiterst nauwkeurig kunt boren. Met behulp van deze scherpe punt kunt u eenvoudig boren in hardhout soorten zoals Azobé, Ipé en Bankirai. De zeskantige kop is universeel waardoor de boor nagenoeg op iedere boormachine toepasbaar is.
 

 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wovar-Slangenboor-Hardhout-6mm Wovar Slangenboor voor Hardhout 13 x 460 mm Slangenboor hardhout   |   Geschikt voor Azobé, Ipé en Bankirai Op voorraad
€ 12,70 Per stuk incl. BTW