Smalle kunstkerstboom Rotterdam 4,5 meter, PE/PVC mix, met SMART adapter, 1450 lampjes

CE Keurmerk

Productnummer:   |   Slank model kunstkerstboom met 4981 takken   |   1450 LED lampjes   |   Nordmantakken

Extra opties toevoegen
Opbergtas
Kerstboom plaatsen en versieren
Kerstversiering kunstkerstboom
Samenstelling Sluiten
  • € 930,01 Standaardproduct Smalle kunstkerstboom Rotterdam 4,5 meter, PE/PVC mix, met SMART adapter, 1450 lampjes
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Smalle kunstkerstboom Rotterdam 4,5 meter, PE/PVC mix, met SMART adapter, 1450 lampjes

  • Smalle kunstkerstboom

Smalle kunstkerstboom Rotterdam 4,5 meter, PE/PVC mix, met SMART adapter, 1450 lampjes

In december geldt voor 15 uur besteld = volgende dag in huis

U zoekt een grote kunstkerstboom die niet te breed is, een smal model met prachtige takken? Dan is de smalle kunstkerstboom Rotterdam net wat voor u. Deze kerstboom heeft een hoogte van 450 cm en heeft 4981 takken. De kunstkerstboom Rotterdam 4,5 meter wordt geleverd in 4 dozen, eventueel bestelt u handige opbergtassen mee.

Extra stevige voet

De stalen voet zorgt voor een extra stabiele basis voor de kunstkerstboom Rotterdam. De voet is met bouten of andere stalen pennen te verankeren in de ondergrond. Kies een methode die het meest geschikt is voor uw ondergrond. Op deze manier is de kunstkerstboom geschikt voor gebruik buitenshuis. Staat de boom op een plek waar veel wind waait, veranker deze dan ook door middel van staalkabels. Wordt er wind harder dan windkracht 5 verwacht, breek de boom dan tijdelijk af, of leg deze op zijn kant. 

LED verlichting met Smart adapter

Uw kunstkerstboom Rotterdam wordt geleverd met voorgemonteerde LED verlichting en smart adapter. De LED verlichting bestuurt u eenvoudig via een app. Download hiervoor de kunstkerstboom verlichting app door de QR code te scannen met uw telefoon of tablet. Deze code vindt u op zowel de doos als de adapter. De adapter steekt u in het stopcontact en koppel de stekkers zoals aangegeven. Vervolgens koppelt u de app met de kunstkerstboom via bluetooth.

In de app past u eenvoudig verschillende opties aan, bijvoorbeeld hoe hard of zacht de lampjes aan gaan of een fonkelfunctie. Ook is het mogelijk een timer in te stellen. Gebruikt u liever geen app? Geen probleem, ook op de adapter zit een knop waarmee u een aantal opties kunt gebruiken.

Kunstkerstboom opbergen

De meegeleverde opbergdozen houdt het doorgaans maar een paar jaar vol. Nu heeft u de mogelijkheid om stevige opbergtassen mee te bestellen. Deze tassen worden afgesloten met een rits en hebben 2 hengels. Zo bergt u eenvoudig uw kunstkerstboom op. Bestelt u deze tassen mee, dan ontvangt u bij de kunstkerstboom Rotterdam 450 cm 4 grote tassen (120x49 cm) en 1 gewone tas (120x43 cm). 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kunstkerstboom Rotterdam Smalle kunstkerstboom Rotterdam 4,5 meter, PE/PVC mix, met SMART adapter, 1450 lampjes CE Keurmerk   |   Slank model kunstkerstboom met 4981 takken   |   1450 LED lampjes   |   Nordmantakken
€ 930,01 Per stuk incl. BTW