Terrastegel 60Plus Soft Comfort Misto 50 x 50 x 4 cm

Productnummer: EX1005007   |   Geïmpregneerd en geborsteld   |   Zeer onderhoudsvriendelijk

€ 34,32 per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort Misto 50 x 50 x 4 cm

  • Geborsteld en geïmpregneerd
  • Geschikt voor looppad en terras
  • Zijdezachte afwerking
  • Veel kleuren en formaten beschikbaar
  • Niet geschikt voor oprit
  • Niet aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft Comfort Misto 50 x 50 x 4 cm

De terrastegel 60Plus Soft Comfort Misto 50 x 50 x 4 cm van A-merk fabrikant Excluton is een zeer waardevolle aanvulling voor vrijwel elke tuinstijl en geeft een bijzondere warme uitstraling. En door de speciale behandelingen die deze tegels zijn ondergaan bieden ze meerdere voordelen ten opzichte van onbehandelde betontegels. Deze tegels zijn door hun relatieve lichte gewicht ook zeer geschikt voor uw dakterras, echter wordt afgeraden ze te gebruiken voor uw oprit. 

Onderhoudsvriendelijke en zijdezachte afwerking

De betontegels van de Excluton 60Plus Soft Comfort lijn zijn zowel geborsteld als geïmpregneerd. Door de impregneerlaag worden de tegels beter beschermd tegen vervuilingen en blijft de kleur langer behouden. Door de speciale bewerking met koolstofborstels worden de poriën van de tegels verder afgedicht waardoor vocht en vuil nog minder snel de tegels in kunnen trekken. Blijf mossen, algen en kalkuitbloei de baas! Een tweede voordeel van deze bewerking is dat de tegels er zijdezacht van worden. U kunt dus in de zomer gerust met blote voeten over uw bestrating lopen zonder dat dit onaangenaam voelt. 

Betontegels leggen

Voor u gaat beginnen met het aanleggen van uw nieuwe terras of looppad raden wij u aan onze klustips aandachtig te lezen. Hier vindt u namelijk uitgebreide stappenplannen voor al uw tuinprojecten en alle extra toebehoren die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan voegmortel, ophoogzand en opsluitbanden. Deze bestelt u ook snel en eenvoudig online bij Gadero! 

Zoekt u een andere tegel met dezelfde voordelen? De Excluton 60Plus lijn biedt een ruim aanbod Soft Comfort en Soft Finish betontegels in verschillende kleuren en formaten. Vind dus altijd de tegel die bij u past! Liever geen betontegel? Bekijk dan ook ons volledig assortiment keramische tegels en natuursteentegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Sfeerbeeld 60Plus Soft Comfort Misto 50x50x4cm Terrastegel 60Plus Soft Comfort Misto 50 x 50 x 4 cm   |   Geïmpregneerd en geborsteld   |   Zeer onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 34,32 per m2 incl. BTW