Luxe Vlonderverlichting Spot op Zonne-Energie met LED vierkant

Productnummer: DV23333 Geen stroomkabels nodig   |   Zeer hoogwaardige terrasspots

Op voorraad (3 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 84,45 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Luxe Vlonderverlichting Spot op Zonne-Energie met LED vierkant

  • Dekspotje op zonne-energie, geen enkele bekabeling nodig
  • Waterdicht, hoogwaardig materiaal
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Modern matwit licht
  • In de winter minder fel
  • Minder fel licht dan terrasspots met een stekker

Luxe Vlonderverlichting Spot op Zonne-Energie met LED vierkant

U zoekt luxe terrasspots voor in uw houten terras? Met deze luxe vlonderverlichting op zonne-energie hoeft u geen kabels te trekken om toch te genieten van mooie LED lampjes op uw houten terras. 

Elephant LED terrasverlichting biedt alle voordelen van LED lampen en zonne-energie. Door de ingebouwde zonnepaneeltjes worden de batterijen overdag geladen en kunnen ze in het donker licht geven. Zonder enige bekabeling of aansluiting op 220 V of zwakstroom en dus ook eenvoudig zelf te installeren. Het matwitte LED licht wordt zowel in de klassieke ronde vorm als in de eigen design vierkante versie diffuus verspreid door de sterke imitatie glasplaat.

Verlichting maken in uw vlonder is eenvoudig met deze spots. Deze trendy solar vlonderspots komen ook mooi tot uitting in glad geschaafde terrasplanken van zowel 14,5 cm als 19 cm breed. Maak met een ronde zaag van 75 mm midden in uw vlonderplanken voorzichtig een gat. 

Let op, de eerste paar dagen na installatie werken deze solar vlonderlampen pas nadat ze zijn opgeladen door de zon. Deze grondspots af en toe vrij maken van vuil zodat de lamp goed het zonlicht kan opnemen. 

De diameter aan de onderkant is 7 cm, gebruik dus een ronde zaag van 7 cm. De bovenkant is vierkant en 12 cm breed en diep. Wordt geleverd met schroeven om te monteren. Deze hoogwaardige Led vlonderverlichting steekt 4 mm boven uw dekdelen uit.

Bestel nu terrasverlichting en tuinverlichting op zonne-energie samen met uw terrasplanken bij de grootste houthandel van de Benelux.


Vragen & antwoorden over dit product

Als ik 5 Solar spots besteld gaat er dan nog korting af ? Mvg. P. van Dijk

U kunt hier geen korting op krijgen. Al onze producten staat al erg scherp op de website zodat we niet achteraf korting hoeven te geven. Dit ervaren onze klanten als onprettig, zij willen gelijk een scherpe prijs en wij gaan mee in deze gedachte. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
OP=OP vlonder verlichting LED vierkant Luxe Vlonderverlichting spot Op Zonne-Energie met LED Geen stroomkabels nodig   |   Zeer hoogwaardige terrasspots
€ 84,45 per stuk incl. btw