Logo Gadero
service

Solcora Nuance Click PVC

De laatste jaren merken we dat de PVC vloeren een opmars maken. Daar waar verlijmbare stroken al populair zijn, is er nu een nieuwe generatie klik PVC. Namelijk vloeren op basis van Rigid Core. Dit zijn PVC vloeren waar in de drager kalksteen is verwerkt. Deze mineralen zorgen ervoor dat de vloer extra sterk is en nauwelijks gaat werken. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2! Meer kleuren volgen.

Na de bekende merken zoals Quick Step en Floer biedt mFLOR nu ook PVC click aan op een rigid core onderplaat, dit wordt de Solcora genoemd. Op deze manier is een PVC vloer voor iedereen binnen handbereik. Geen vervelende egalisatie en lijm werkzaamheden. Met de juiste ondervloer kunnen deze vloeren net als een Laminaat verwerkt worden. Zoals je misschien wel gewend bent van mFLOR zijn dit ook weer uitermate schone producten. Er wordt uitstluitend gebruik gemaakt van de zuiverste materialen. Zo gebruiken ze geen schadelijke weekmakers en zijn alle producten ftalaatvrij. Dit wordt zelfs bevestigd door de grotere organisaties zoals TÜV en Eurofins. Daarnaast is de ISO-14001 certificering van mFLOR ook toepasbaar op het Solcora assortiment. Dit houdt in dat tijdens het productieproces het milieu niet wordt aangetast. Deze Solcora Nuance Click PVC stroken zijn uitgevoerd met een voel- en zichtbare stenenstructuur. Daarnaast behoort deze serie tot de 45-05 collectie. Dit betekent dat de stroken een totale dikte hebben van maar liefst 4,5 mm en een slijtlaag van 0,55 mm. 

De Solcora rigid core vloeren zijn verkijgbaar in veel uitlopende verschillende designs. Ook de zeer populaire Nuance serie van mFLOR zijn ook verkrijgbaar in Solcora click PVC. Door de stabiele opbouw van deze vloeren werken deze nauwelijks en zijn ze enorm sterk. Deze stroken zijn van uitermate hoge kwaliteit en zijn daarom ook te vinden op verschillende plekken zoals fitnesscentra's, zorginstellingen, horecagelegenheden en natuurlijk vele woonhuizen. Heeft u vloerverwarming? Geen enkel probleem! Door de immens lage warmteweerstand van 0,0165m2k/w. Altijd warme voetjes op de superschone producten van mFLOR. Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze vloerdelen gratis bij u thuis. Daarnaast biedt mFLOR u nog eens een garantie van 15 jaar bij huishoudelijk en 8 jaar bij industrieel gebruik over deze vloerdelen.