Solcora PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,8 x 0,4 cm

Productnummer: FL3005-SAA Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsarm

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

Adviesprijs
€ 46,95 € 40,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Solcora PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,8 x 0,4 cm

  • Geluiddempend
  • Register Embossing
  • Waterbestendig
  • Sterke polyurethaan beschermlaag

Solcora PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,8 x 0,4 cm

Solcora, geproduceerd door mFLOR, komt met de nieuwste serie rigid core click PVC. De vloer bestaat uit kalksteen gemengd met PVC. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vloer nauwelijks gaat werken en veel stabieler is dan het standaard PVC. Het kan daarom zelfs geplaatst worden over kleine oneffenheden van maximaal 3 mm. De grote vloerdelen met een afmeting van 150 x 22,8 x 0,4 cm zorgt voor een stoer en robuust uiterlijk, vergelijkbaar aan parket. De Authentic Lake Abberton is net als de verlijmde variant uitgevoerd met een luxe register embossed structuur. De zichtbare houtenstructuur is dan niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Daarnaast zijn deze stroken erg makkelijk te plaatsen dankzij het geavanceerde mflor Power Click System, vergelijkbaar aan de verwerking van een laminaat vloer. 

De Authentic Lake Abberton 55617 is zeer geschikt om te leggen op een vloerverkoeling of vloerverwarming. De sterke slijtlaag van 0,3 mm maakt het mogelijk om de vloer ook toe te passen in zware huishoudelijke omstandigheden. Zelfs voor licht commercieel gebruik zijn deze vloeren uitermate geschikt. Doordat de PVC stroken waterbestendig zijn gemaakt is deze click PVC vloer ook uiterst geschikt om te leggen in vochtige ruimten als een keuken of badkamer. Zo onstaat een sterke vloer die enorm gebruiksvriendelijk is, even dweilen of afnemen met een vochtige doek is geen enkel probleem. 

De slijtvastheid van de vloer zorgt ervoor dat u lang kan genieten van het prachtige design. De PVC vloerdelen zijn extra comfortabel gemaakt door een zacht loopgeluid te veroorzaken. Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 20 jaar over deze PVC stroken. Mocht u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Aberton 150 x 22,86 x 0,25 cm Perspective mFLOR PVC Vloer Authentic Lake Abberton 150 x 22,8 x 0,4 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsarm Op voorraad
€ 40,45 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u