Logo Gadero
service

Solcora PVC Vloer Classic Ceniza Barton Ash 121 x 17,66 x 0,4 cm

Productnummer
FL3005-SAB
solcoraclassic_ceniza_perspectives_rendering_55416_barton_ash
solcoraclassic_ceniza_55416_bartonash_singleplank
Per m2

38,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 werkdagen
Details
Lengte
121 cm
Breedte
17,66 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 100% Waterbestendig

  • Geen egalisatie of lijm nodig

  • Dempend loopgeluid

  • Ftalaatvrij, geen schadelijke weekmakers

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Wit
Lengte
121 cm
Dikte
0,4 cm
Breedte
17,66 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Solcora PVC Vloer Classic Ceniza Barton Ash 121 x 17,66 x 0,4 cm

Een PVC vloer zonder dure en tijdsrovende egalisatie en lijm handelingen? Nu met het Mflor Solcora klik PVC is dat makkelijk te realiseren. Door de sterke Power Click verbinding is deze vloer net als een laminaat vloer te plaatsen via een klik verbinding. Daarnaast worden deze vloeren enorm schoon geproduceerd. Er zitten namelijk geen schadelijke weekmakers in. Een gezond en veilig binnenklimaat, wel een zo fijne gedachte! De pvc klik vloeren zijn gelukkig verkrijgbaar in een verschillende kleuren, voor ieder wat wils dus. Deze Solcora Ceniza Barton Ash beschikt over een rustige en lichte houtstructuur, vergelijkbaar aan een onbehandelde parket vloer. Deze vloeren zijn sterk en stabiel door de sterke basisplaat bestaande uit kalksteen. Het voordeel is dat steen weinig werking heeft en dus zal de vloer vrijwel niet uitzetten of krimpen.

De Solcora Ceniza Barton Ash 55416 is zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. De sterke slijtlaag van 0,3 mm maakt het mogelijk om de vloer ook toe te passen in zware huishoudelijke omstandigheden. Zelfs voor licht commercieel gebruik zijn deze vloeren uitermate geschikt. Doordat de PVC stroken waterbestendig zijn gemaakt is deze click PVC vloer ook uiterst geschikt om te leggen in vochtige ruimten als een keuken of badkamer. Zo onstaat een sterke vloer die enorm gebruiksvriendelijk is, even dweilen of afnemen met een vochtige doek is geen enkel probleem.

De slijtvastheid van de vloer zorgt ervoor dat u lang kan genieten van het prachtige design. De PVC vloerdelen zijn extra comfortabel gemaakt door een zacht loopgeluid te veroorzaken. Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 20 jaar over deze PVC stroken. Mocht u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.