Logo Gadero
service

Solcora PVC Vloer Classic Ceniza Shelsley Ash 121 x 17,66 x 0,4 cm

Productnummer
FL3005-SCSA
20 jaar garantie
Makkelijke plaatsing
solcoraclassic_ceniza_perspectives_rendering_55401_shelsley_ash
solcoraclassic_ceniza_55401_shelsleyash_singleplank
Per m2

38,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
121 cm
Breedte
17,66 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Luxe micro velling

  • Stabiele en sterke rigid core basis

  • Ftalaatvrij

  • Lage uitstoot van emissie's

Specificaties

Houtsoort
PVC
Lengte
121 cm
Dikte
0,4 cm
Breedte
17,66 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Solcora PVC Vloer Classic Ceniza Shelsley Ash 121 x 17,66 x 0,4 cm

Sterk en Stabiel. Dat zijn de twee kernwoorden om de nieuwe PVC click serie van Mflor Solcora te beschrijven. Sterk door de combinatie van een dikke slijtlaag en hoogwaardig pvc. Stabiel door de verwerking van kalksteen in de drager. Tegenwoordig worden PVC vloeren steeds schoner en gezonder geproduceerd. Zo ook deze Solcora Shelsley Ash 55401 vloerdelen. Het gebruik van schadelijke weekmakers is gelukkig verleden tijd. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat u geen schadelijk product in huis haalt. Deze vloeren zijn dusdanig geproduceerd dat er ook geen fijnstoffen vrij komen die de lucht in huis kunnen aantasten. Zo bent u verzekerd van een schoon en veilige leefomgeving.

Wilt u deze vloer gaan plaatsen in combinatie met vloerverwarming? Geen enkel probleem! Deze PVC vloeren zijn namelijk erg geschikt voor dergelijke toepassingen. Door de lage warmteweerstand kunt u optimaal genieten van het hoogste rendement. Door de sterke toplaag van 0,3 mm is de vloer lekker bestand tegen intensief loopgebruik. Zeer geschikt dus voor een druk huishouden. Aangezien PVC van zichzelf al een waterbestendige eigenschap heeft zijn deze vloeren ideaal te gebruiken in een omgeving waar veel vocht vrij komt, zoals een keuken of badkamer. Hierdoor is deze vloer ook prima te reinigen met een dweil of vochtige doek. Een glas drinken wat op de grond valt hoeft dus ook niet voor problemen te zorgen.

De sterke delen en de sltijvastheid van het PVC maakt deze vloer nagenoeg onverwoestbaar. Dit resulteert in een vloer die ontzettend lang meegaat en mooi blijft. De PVC vloerdelen zijn extra comfortabel door het zachte loopgeluid. Daarnaast voelt het oppervlak warmer en zachter aan dan een laminaat . Het A-merk mFLOR biedt u een garantie van 20 jaar over deze PVC stroken. Mocht u nog vragen hebben over dit product of één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.