Solcora Click PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

Productnummer: FL3005-SND Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

Adviesprijs
€ 62,95 € 56,65 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Solcora Click PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

  • Zeer onderhoudsarm
  • Sterk Power Click Systeem
  • Sterke toplaag van polyurethaan
  • 100% Waterbestendig

Solcora Click PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

De Solcora Nuance is de nieuwe Rigid Core tegel collectie van de PVC vloeren fabrikant mFLOR. Met een afmeting van 91,44 x 45,72 x 0,7 cm zijn het grote robuuste tegels. Uiteraard zijn ook deze tegels van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door de grijze uitstraling met blauw tinten is deze Solcora Click PVC Nuance Duck Egg Blue 56146 tegel veel te vinden in de industriële inrichtingen. Ook in de wat rustigere stijlen doet deze tegel het goed. Alle vloeren van mFLOR worden eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers. Het productieproces van mFLOR is zo geavanceerd dat de uitstoot van organische stoffen zeer laag is. In alle opzichten worden deze tegels zeer duurzaam geproduceerd. 

Deze Solcora tegels zijn 100% waterafstotend en daarom zijn deze tegels ook goed te gebruiken in vochtige ruimten zoals een badkamer of keuken. Dankzij de 0,55 mm slijtlaag en de sterke toplaag van polyurethaan kan deze vloer intens veel loopgebruik verdragen. Het voordeel van deze tegel is dat ze zeer onderhoudsarm zijn. Een keer dweilen of stofzuigen is meer dan genoeg. Met de decor/voegstrips is het mogelijk om voegen te creëren waardoor er een levensecht stenenpatroon vloer te realiseren is. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Omdat het leggen van deze vloer gelijk is aan het plaatsen van een laminaat vloer, moet hier ook een PVC geschikte ondervloer voor gebruikt worden. Door de extra sterke en unieke Power Click Systeem is het leggen van deze vloer kinderspel. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Solcora PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,7 cm Sfeer Solcora Click PVC Vloer Nuance Duck Egg Blue 91,44 x 45,72 x 0,7 cm Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 56,65 Per m2 incl. BTW