Solcora Click PVC Vloer Nuance Greyline 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

Productnummer: FL3005-SNG Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag


Adviesprijs
€ 62,95 € 56,65 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Solcora Click PVC Vloer Nuance Greyline 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

  • Sterke beschermlaag van polyurethaan
  • Dikke slijtlaag van 0,55 mm
  • Lange garantie van 15 jaar
  • Geschikt voor vloerverkoeling en vloerverwarming

Solcora Click PVC Vloer Nuance Greyline 91,44 x 45,72 x 0,7 cm

De mFLOR Solcora Nuance 55747 Greyline is een zeer veelzijdige PVC tegel van uitmuntende kwaliteit. De tegels zijn zonder weekmakers en eco-vriendelijk gefabriceerd. De grijze uitvoering is een moderne luxe tegel die toe te passen is in zowel een industriële woonstijlen als in de rustigere woonstijlen. Deze mFLOR tegel kenmerkt zich door de grote afmetingen van 91,44 x 45,72 x 0,7 cm. Dankzij deze afmetingen wordt er een stoer en robuust oppervlak gecreëerd. 

De tegels van de Nuance serie zijn allemaal waterbestendig gemaakt tijdens het geavanceerde productieproces waardoor deze vloeren prima te plaatsen zijn in een badkamer of keuken. De sterke toplaag van polyurethaan is erg sterk en kan dus veel loopactiviteit verdragen. Deze vloer is zeer praktisch in huishoudelijk gebruik, de vloer is namelijk ontzettend sterk en is ontzettend onderhoudsarm. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze luxe PVC tegels met stenen design? Geen probleem, neem dan vrijblijvend contact met onze klantenservice. Omdat het leggen van deze vloer gelijk is aan het plaatsen van een laminaat vloer, adviseren wij hier ook een PVC geschikte ondervloer voor te gebruiken. Door het extra sterke en unieke Power Click Systeem is het leggen van deze vloer geen lastige taak. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vloerspecialisten!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Solcora mFLOR PVC Vloer Nuance Greyline 91,44 x 45,72 x 0,7 cm Perspective Solcora Click PVC Vloer Nuance Greyline 91,44 x 45,72 x 0,7 cm Zeer waterbestendig   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 56,65 Per m2 incl. BTW