Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en klimtouw

Productnummer: SK18152 Compleet speeltoestel voor kinderen die gek zijn op klimmen

€ 419,95 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 8,92 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en klimtouw

  • Inclusief glijbaan van 3 meter, 2 kunststof schommels en touwladder
  • Schommeltoestel van geïmpregneerd hout
  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte, behandeld voor buiten
  • Geschikt voor tuinen vanaf 40m2
  • Minder snel en minder makkelijk te plaatsen dan onze speeltoestellen met stalen koppelstukken

Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en klimtouw

Dit speetoestel van hout behoort tot de hardlopers van topmerk Swingking. Dit houten speeltoestel is een must voor kinderen die dol zijn op schommelen, glijden en klimmen. Deze prefab speeltoestel van glad geschaafd hout wordt geleverd met bouten en ophangogen voor de schommels en het knopentouw. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout is maarliefst 10 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. Het speeltoestel wordt geleverd inclusief schommel- en knopentouw accessoires en 3 meter glijbaan.

Afwisselen voor jarenlang buitenspeelplezier

U kunt op de plek van het knopentouw ook een extra schommelzitje, turnringen, babyschommel of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst bij, zo kunt u af en toe afwisselen. Bovendien verlengt u het speelplezier voor uw kinderen al snel met enkele jaren. Dit houten speeltoestel is uitstekend geschikt voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar.

Veilig installeren van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Noortje met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit houten speeltoestel met dubbele schommel, klimtouw en glijbaan met trap heeft circa 40m2 nodig van uw tuin. Voorzie de 6 staanders van grondankers (niet meegeleverd), deze draait u naast elke ronde paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed. 

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Wij bezorgen deze Swingking houten klimtoren met speciaal 2-personen vervoer in heel Nederland en België.

Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 30m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden wanneer ze spelen op een houten schommel. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid. 

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
speeltoestel hout met dubbele schommel en glijbaan en knopentouw Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en klimtouw Compleet speeltoestel voor kinderen die gek zijn op klimmen Op voorraad
€ 419,95 Per stuk incl. BTW