Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en knopentouw

Productnummer: SK18098 Compleet speeltoestel voor kinderen die gek zijn op klimmen

€ 383,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en knopentouw

  • Inclusief lange glijbaan van 3 meter, 2 kunststof schommels en touwlader
  • Schommeltoestel van hout met CE-Keurmerk
  • Glad geschaafd rondhout van 10 cm dikte, behandeld voor buiten
  • Geschikt voor tuinen vanaf 40m2
  • Minder snel en minder makkelijk te plaatsen dan onze speeltoestellen met stalen koppelstukken

Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en knopentouw

Dit speetoestel van hout behoort tot de hardlopers van topmerk Swingking. Dit houten speeltoestel is een must voor kinderen die dol zijn op schommelen, glijden en klimmen. Deze prefab speeltoestel van glad geschaafd hout wordt geleverd met bouten en ophangogen voor de schommels en het knopentouw. Het keteldruk geïmpregneerde rondhout is maarliefst 10 cm dik, volledig glad geschaafd en dus splintervrij. De meegeleverde schommel- en knopentouw accessoires en 3 meter glijbaan zijn voorzien van een CE-keurmerk.

Afwisselen voor jarenlang buitenspeelplezier

U kunt op de plek van het knopentouw ook een extra schommelzitje, boksbal, autoband of trapeze ringen plaatsen. Bestel deze desgewenst bij, zo kunt u af en toe afwisselen. Zo verlengt u het speelplezier voor uw kinderen al snel met enkele jaren.

Veilig installeren van uw speeltoestel is een must

Wij leveren speeltoestel Noortje met opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Dit houten speeltoestel met dubbele schommel, kopentouw en glijbaan met trap heeft circa 40m2 nodig van uw tuin. Voorzie de 6 staanders van grondankers (niet meegeleverd), deze draait u naast elke ronde paal in de grond, met de meegeleverde houtdraadbout zet u deze indraaiankers vast. Op de bodem legt u rubberen valtegels voor extra demping bij een val. Leg deze 50x50 cm rubberen tegels voor speeltoestellen op een zandbed. 

Zorgvuldige bezorging schommel speeltoestellen in Nederland en België

Wij bezorgen deze Swingking houten klimtoren met speciaal 2-personen vervoer in heel Nederland en België.

Bestel minimaal 4 grondankers en minimaal 30m2 rubberen rubberen tegels mee voor een veilige installatie. Wij raden ouders van jonge kinderen altijd aan om toezicht te houden wanneer ze spelen op een houten schommel. Controleer regelmatig of alle bouten nog goed zijn aangedraaid. 

Voor onze schommel speeltoestellen gelden vaste bezorgkosten (de webshop berekent dit automatisch), de schommeltoestellen van hout worden met speciaal vervoer bezorgd omdat het relatief kwetsbare delen en accessoires bevat.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
speeltoestel hout met dubbele schommel en glijbaan en knopentouw Houten Speeltoestel Noortje met dubbele schommel, 3 meter glijbaan en knopentouw Compleet speeltoestel voor kinderen die gek zijn op klimmen Op voorraad
€ 383,75 Per stuk incl. BTW